Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayhan Bey ilginiz için teşekkür ederim.internetten araştırdığım kadarıyla kullanan herkes LPG den memnun ancak tankın stepne yerine konulması durumunda ruhsata işlenememesi riski var.riski yok etmek isteyenler gömülü koltukların en azından birinden vazgeçmek durumundalar.ben bu hafta sonu opele gidip biraz soruşturmayı düşünüyorum.sonucu paylaşırım.iyi akşamlar

bizim lpg stepnede 3 yıldan beri kullanıyoruz hiçbir sıkıntı yaşamadık ... ruhsata işlenik vizede bir sorun yaşanmadı...

Ayhan Bey ilginiz için teşekkür ederim.internetten araştırdığım kadarıyla kullanan herkes LPG den memnun ancak tankın stepne yerine konulması durumunda ruhsata işlenememesi riski var.riski yok etmek isteyenler gömülü koltukların en azından birinden vazgeçmek durumundalar.ben bu hafta sonu opele gidip biraz soruşturmayı düşünüyorum.sonucu paylaşırım.iyi akşamlar
bi ara bende araştırmıştım,lpg tankının etrafına koruma sacı takıldığında sorun olmuyor,biliyorsunuz bizim stepneler açıkta duruyor.

rabbim korusun herkezi aman kardeşler olduk olmadık yerlerde sürat yapmayalım hele alkollü direksiyona geçmeyelim

öncelikle Allahim cümlemizi kaza ve belalardan korusun...
evvvet neymis sürat felaketmis...ne yapmayacakmisiz.bulgar pilakali opc lerin pesine 270 km/h ile takilmayacakmisiz.;)
iyi bariki benim traktör hizli degil..;)

öncelikle Allahim cümlemizi kaza ve belalardan korusun...
evvvet neymis sürat felaketmis...ne yapmayacakmisiz.bulgar pilakali opc lerin pesine 270 km/h ile takilmayacakmisiz.;)
iyi bariki benim traktör hizli degil..;)
emrah iyi yerden yakaladın ama otobanda kimse yoktu takriben 5 km önüm açıktı o yüzden birde milliyetçi duygularım kabardı elin bulgarına karizmayı çizdireyim nerde kaldı bizim çılgın türklüğümüz adamın ifadesini alıp memleketine dövüne dövüne yolladım iyi yapmadımmı emrahım biliyorum aynısını sen de yapardın:D:D

emrah bu arada senin arabaya traktör deyip mütavazilik yapma istersen senin zafi sınıfının en güçlü araçlarından otobana çiktığın zaman hiç gitmiyo değilmi:D:D:D

yok abi pek gitmiyor:D.saka bir yana chip den önce düzde 220 sondu chipten sonra ne hikmetse bir türlü deneyemedim..

bu arada madem mevzu acildi.benimde bir bulgar hikayem var abi.2001 yilinda izin yolundayiz iki araba ablamlar ve biz bende o zamanlar 2.0 cdx vectra enistemde 3.0 omega irmscher sport. uzun yol degisiklik olsun diye omegayi ben aldim bulgar otobaninda 140-160 gidiyoruz:D gecmezmi beni bir bulgar omegasi olum Emrah tam disine göre dedim:D bizim araba agzina kadar yüklü yol yorgunluguda cabasi.uzun lafin kisasi 240 la solladim herifi .:Danladim ben seni simdi olsa galiba yine aynisini yaparim..:D

6138.jpg

içinizi karartmak istemem ama görün istedim.birkaç ay önce olmuş bi kaza ve sağ önde oturan kişi rahmetlli oldu.kaygan zemin,aşırı hız ve muhtemelen alkolde var.Direksiyon hakimiyetini kaybederek ankara terminalinin önündeki,metro havalandırma direğine yandan çarpmış.Rahmetli olan kişi,tanımıyorum fakat bizim okuldandı...

bu resmi opel ar-ge bölümüne göndermek lazım. muhtemelen bu tür bir kazaya rastlamamışlardır.....

hafta sonu memelekete gittik.Ankaraya yaklaşık 140 km.

gidiş ortalamam 6.7/100 km--->4kişi ile (25 krş/km)

dönüş ortalamam 6.2/100 km---> 6 kişi + bagaj (23 krş /km)

Geri