Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam arkadaşlar zafiyle tekirdağda kucaklaştk ve erzuruma güzel bir yolculuk yaptık.çok keyif aldım.lpg ile ilgili bilgi alamıycam sanırım.ben bu hafta sonu biraz araştırıp paylaşırım.

taner kardeş opel e uygun bir lpg markası tavsiye ederim tanıdığım 7 . 8 zafira cı arkadaş ecotech marka kullanıyor gayette memlunlar bende lpg taktırmak için küçük bir araştırma yaptım bu marka bana daha iyi geldi ama ben takamadım sistem benim araca yetmiyor o yüzden vazgeçtim

Merhaba arkadaşlar, bende zafira var 1.9 motor , 150 hp, ov( otomatik vites), bir şey soracağım. Arabayı çalıştırıyorum 40-50 saniye sonra belki daha az "dat" diye bir sesgeliyor ne olduğunu anlayamadım bilen var mı acaba ve arabayla giderken vites geçişlerinde problem yaşıyorum sarsılıyor araba sallıyor kendini sonra vitesi geçiriyor. Nasıl otomatik şanzıman ben anlamadım :S
Arabanız otomatik vitesmi?

6138.jpg

içinizi karartmak istemem ama görün istedim.birkaç ay önce olmuş bi kaza ve sağ önde oturan kişi rahmetlli oldu.kaygan zemin,aşırı hız ve muhtemelen alkolde var.Direksiyon hakimiyetini kaybederek ankara terminalinin önündeki,metro havalandırma direğine yandan çarpmış.Rahmetli olan kişi,tanımıyorum fakat bizim okuldandı...

rabbim korusun herkezi aman kardeşler olduk olmadık yerlerde sürat yapmayalım hele alkollü direksiyona geçmeyelim

Geri