Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkese hepinize teşekkür ederim, bakalım artık çıkmacıları araştırıcaz bakıcaz internette şöyle biraz baktım ettimde 200 liraya falan sıfır gibi teyp ler var daha ucuzuna bakmayada çalışıcam,ancak merkezi kilit konusunda sağ arka kapı hiç açılıp kapanmıyor sol arka ise nadirde olsa arada kapanıp açılabiliyor sizce komplemi bişey vardır hepsimi değişmesi gerekiyor yani yoksa daha ufak bir sorunmudur,bu arada anahtarıda sormuştumya sanırım şuan kullandığımız anahtar sıradan bi anahtarcıda yaptırılmış olup olmadığına emin değilim ama sanırım bizim arabada immobilizer yok??

Herkese hepinize teşekkür ederim, bakalım artık çıkmacıları araştırıcaz bakıcaz internette şöyle biraz baktım ettimde 200 liraya falan sıfır gibi teyp ler var daha ucuzuna bakmayada çalışıcam,ancak merkezi kilit konusunda sağ arka kapı hiç açılıp kapanmıyor sol arka ise nadirde olsa arada kapanıp açılabiliyor sizce komplemi bişey vardır hepsimi değişmesi gerekiyor yani yoksa daha ufak bir sorunmudur,bu arada anahtarıda sormuştumya sanırım şuan kullandığımız anahtar sıradan bi anahtarcıda yaptırılmış olup olmadığına emin değilim ama sanırım bizim arabada immobilizer yok??
sizin araçta immobilizer var

Herkese merhaba,
2003 elegance zafiram var.Bundan sonra binek bir araca zor binerim artık.Ancak bazı ufak tefek sıkıntılarım var.Öncelikle direksiyondaki korna lastikleri yırtıldı.Direksiyonu çevirirken ele takılıyor.Buna iyi bir çözüm var mı?Diğer konu yıkamaya verdiğimde paspaslarımı yürütmüşler.Orjinal kesim paspas serviste dahil bulamadım.Nereden bulabilirim?Daha sık uğramaya çalışacağım.Tüm zafira severlere selamlar.

Herkese merhaba,
2003 elegance zafiram var.Bundan sonra binek bir araca zor binerim artık.Ancak bazı ufak tefek sıkıntılarım var.Öncelikle direksiyondaki korna lastikleri yırtıldı.Direksiyonu çevirirken ele takılıyor.Buna iyi bir çözüm var mı?Diğer konu yıkamaya verdiğimde paspaslarımı yürütmüşler.Orjinal kesim paspas serviste dahil bulamadım.Nereden bulabilirim?Daha sık uğramaya çalışacağım.Tüm zafira severlere selamlar.
Hoşgeldiniz aramıza keyifli forumlar.

bu belki işinize yarar.
http://www.sahibinden.com/pufi_opel...pas_seti-79WQQaXQQ22101607WQQpXQQdisplayitem?

Şu an için ilk aklıma gelen çıkma uygun bir direksiyon göbeği yada komplesi bulmanız. En temiz ve kesin çözüm bu. Bunun haricinde mevcut durumun bir resmini eklerseniz başka çözümler çıkabilir belki.
Bu arada aramıza hoş geldiniz.
Kapı otomatikleri için muhtemelen değiştirmeniz gerekecek. Daha önceki aracımda birkaç kez benzer problemler yaşamıştım ve en temiz yolu değiştirmek olmuştu. Birde yanılmıyorsam sizin kapılarda kilidi açmak için pim var. Kapılar kilitli iken bu pimleri çekerek açmak otomatiklerin arızalanmasına neden olabiliyor. Bir önceki aracımda yaşadığım problemlerin %80 bu yüzden olmuştu.

selamlar herkese.Ufak bir sorun var.

Torpido kapağı kapanmıyor,tutan tırnaklarda bi sorun var galiba.yayları özellliğini kaybetmiş açık duruyor sürekli :(

Geri