Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zafiraseverler yarın lpg montajı yaptırıyoruz.

1500e landirenzo ile anlaştım,hayırlısı bakalım nasıl olacak

sağol Emrah abi.

Bugün montajı yapıldı.Alttan simit tank takıldı 50 ltlik.İçeme sindi montajı,temiz iş oldu.

Ancaaaak :)

Dün aracı kullanırken vites zor geçmeye başlamıştı.Bugünde montaja giderken pek sıkıntı yok gibiydi ,montaj temiz bir şekilde yapıldıktan sonra kuzenim gaz almaya gitti ustayla .Gazı alıp gelirken bizim zafi koca yolda yolun ortasında kalmış.Usta geçmiş direksiyona zor güç 1 e takmış vitesi, geldiler neyse,baktıkki baskı balata bitmiş?!?!
Allahtan sanayide oldu da bu olay çok uğraşmadık.Kısmet böyleymiş bakalım sanayide bi özel servisle anlaştım...

baskı balata 175
işçilik 150

balata değişmişken bakımda yapılsın dedim
yağ+filtreler 85 tl
işçilik yazmadı

toplam 410 a anlaştık.(bütün parçaları orj. GM takacak)

hayirli olsun lpg yi insallah sorunsuz kullanirsin bize izlenimlerini km ye ne yaktigini falan söylersin bakalim ne durumda..baski balata isine gelince senin zafi kac km deki baski balatayi bitirdi yahu..

tabi abi yazarım bütün verileri, twinport motorlar için en uygun Prins ve Landirenzo markalarıymış.BRC vs diğer markalar sorun çıkarıyormış.Usta iyi seçim yapmışsın dedi.

araç 40 binde daha,usta da şaşırdı.
erken bitmesinin sebebini şuna bağladı
1.kullanım
2.kasa ağır,motor küçük
3.orjinalinde balata küçük yapılmış dedi (ama küçük olması bi avantaj bence) ???
(en büyük etki benim galiba,ayağımı debriyajın üstünde unutuyorum)

Son düzenleme:
Hayırlı olsun Kenan kardeşim. Bu arada dosya için teşekkürler.
Baskı balata için evet erken bitmiş ama ayağını debriyajda unutuyorsan normal diyebilirim. İyiki sanayide olmuş. Yoksa epey uğraştırırdı seni.

hayırlı olsun Kenan, güle güle tasarrufun ve aynı yola 2 kat para bayılmamanın zevkine var.

Geri