Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun Kenan kardeşim. Bu arada dosya için teşekkürler.
Baskı balata için evet erken bitmiş ama ayağını debriyajda unutuyorsan normal diyebilirim. İyiki sanayide olmuş. Yoksa epey uğraştırırdı seni.

birşey değil abi ne demek.Evet şans valla.

hayırlı olsun Kenan, güle güle tasarrufun ve aynı yola 2 kat para bayılmamanın zevkine var.
teşekkür ederim Hüseyin abi. İnş. bakalım, değerleri yakında veririm.

bu arada lpg yi sıfırlayana kadar kullansam motora zarar verirmi acaba?

Emrah abi herhalde en çok sen buralardasın. Biz diğerleri biraz daha kaytarıyoruz gibi. :-) Araca cila atma vakti geldi hatta bu sene biraz geç bile kaldım. Kısmetse bu hafta sonu güzel bir temizlik ardından cila çektireceğim araca.

vallahi ben yaptim ama yine kasiniyorum galiba hafiften bir cila yaparim önümüzdeki günlerde ..hi bir hatirlatma sizlere ..cok cesitli oto sampuan kullandim ama en son yaklasik 3-4 aydir sonax inkini kullaniyorum gercekten cok güzel siddetle tavsiye ediyorum, araba hep cilali gibi görünüyor tozun altinda bile boya parliyor:D

vallahi ben yaptim ama yine kasiniyorum galiba hafiften bir cila yaparim önümüzdeki günlerde ..hi bir hatirlatma sizlere ..cok cesitli oto sampuan kullandim ama en son yaklasik 3-4 aydir sonax inkini kullaniyorum gercekten cok güzel siddetle tavsiye ediyorum, araba hep cilali gibi görünüyor tozun altinda bile boya parliyor:D

abi sonax cila deme yaa:)

bende almıştım kendim yıkarken kullanıyordum,kutunun yarısı doluydu verdim yıkamacıya kullansın diye hepsini boşaltmış :)
içim acıdı yaa :)

Geri