bir başka konu da elegance sınıfı,
hiç kimsede elegance yok,2004 ten sonra elegance üretimi mi yok,yoksa adı mı değişmiş acep?
hiç kimsede elegance yok,2004 ten sonra elegance üretimi mi yok,yoksa adı mı değişmiş acep?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
biz 6 ve 7. koltukları sık kullanmıyoruz o yüzden lastiğin bagajda olması çok sıkıntı yaratmıyor ve sadece uzun yolda kullanıyoruz stepneyi,normalde kömürlükte duruyor.selam arkadaşlar.
ben yaklaşık 3 ay önce zafiye lpg taktırmıştım,tankı da stepnenin yerine koydurmuştum.lpg gerçekten de neredeyse yakıtı yarıya düşürdü ancak tankı bagaja taktırmadığım için pişmanım.stepnenin yüzünden zaten bir koltuk iptal durumda üstelik çirkin büyük ve düzensiz.tankla da bir koltuk iptal olurdu ama en azından virajlarda savrulmazdı diye düşünüyorum.lpg düşünen arkadaşlara tavsiyem tankın yerini iki kez düşünmeleri.250 tl masrafı varmış çıkarıp bagaja taktırmayı düşünüyorum.
herkese selamlar
Arkadaşlar lütfen bana bir yardımcı olun kafam çok karıştı. Tam bir aile arabası almak istiyorum ve zafira çok hoşuma gidiyor. Bir kaç arkadaşa sordum alırken dikkatli ol biraz sorunlu bir araç dediler. Ben hangi model hangi kasa hangi motor hangi yakıtlı olacağı konusunda bir bilgim yok yanlız 25000-30000 Tl arası bir bütçem var. Yılda 5000 - 6000 km yol yaparım bunun dışında araç yatar. Bana vergisi düşük akıtı düşük rahatça kullana bileceğim bir zafira önerebilirmisiniz yada bir araç. Şimdiden teşekkürler.
astra vectra corsa ne kadar sorunluysa zafirada okadar sorunludur yani sen kulak asma duyduklarina .gercekten bir aile arabasi olsun istiyorsan bagaji büyük olsun gerektiginde 7 kisi binebilsin diyorsan isteklerine cevap verecek bir araba.cok km de yapmayacaksan benzinli yeterli.ama tavsiyem zafira b almandir.
2006 ve üzeri,düşük km li, cosmo model(full) zafiralara bakabilirsiniz.Piyasada var.4 yıldır kullanıyorum şu ana kadar bi sorununu görmedimArkadaşlar lütfen bana bir yardımcı olun kafam çok karıştı. Tam bir aile arabası almak istiyorum ve zafira çok hoşuma gidiyor. Bir kaç arkadaşa sordum alırken dikkatli ol biraz sorunlu bir araç dediler. Ben hangi model hangi kasa hangi motor hangi yakıtlı olacağı konusunda bir bilgim yok yanlız 25000-30000 Tl arası bir bütçem var. Yılda 5000 - 6000 km yol yaparım bunun dışında araç yatar. Bana vergisi düşük akıtı düşük rahatça kullana bileceğim bir zafira önerebilirmisiniz yada bir araç. Şimdiden teşekkürler.
Kardeş Zafira b alman derken işte orada sorunum var o hangisi oluyor onu bilemiyorum aslında mesela bunlar nasıl
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-zafira-2006-zafira-cosmo-full-29499341/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-zafira-masrafsiz-hatasiz-zafiraa/detay