eyvallah Ayhan abi saygilar ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı araca ve lpg kitine sahibiz.yeni takıldı lpg şu an 3. depoyu kullanıyorumArkadaşlar merhaba. Ben erdem. yaklaşık bir ay önce 2006 model zafira enjoy sp alarak zafiracılar arasına girdim. Arabamdan çok memnunum. alır almaz landirenzo lpg kiti taktırdım. Biraz fazla çıkan enjektor sesinden başka ondan da çok memnunum. Benim uzun süredir zafira kullananlara bir sorum olacak. Arabada çeyrek depo benzin var ama yol bilgisayarında ERİŞİM yazıyor ve km giderek azalıyor. Depoda benzin var anlamadım neden menzil uyarısı veriyor. bu durumla karşılaşan varmı? 40 lt lpg ile ortalama 350 km yol yapıyorum yorum yapabilecek varmı?
tecrübe edilmiştir faydası olmuyor.Serviste o özelliği kapattırabiliriz belki.cevap için teşekkür ediyorum. bugün biraz benzin alıp bir bakayım duruma.
ben lpg taktırdığım yerden memnunum eğer ciddi düşünürseniz yer konusunda yardımcı olabilirim.Landirenzo marka,araştırabilirsinizbenim niyetim var neye mal oluyor birde ankarada koltuklardan feda rtmeden tüp taktırmak istiyorum tavsiyen varmı marka ve usta olarak
ben 1550 ye taktırdıım.Ksinlikle ciddiyim
fiyat ne olur vade yapiyormu
bide bagaj içine yassi tank monte edebiliyorlarmi
tatil yöreleri kulaga ne kadar hos geliyor abi iyi tatiller.. ben de acik ceza evindeyim gurbet ellerdeSelam ve iyi geceler arkadaşlar, tatil yörelerindeyim internet kısıtlı yazamadım uzun zamandır.Yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz.