Hemen abi. Yalnız şimdi benimde canımı çektirdin. İşten çıkınca yesesk mi acep. Ayıp olmamıştır umarım abi.
yok ayip olmaz Senol cum afiyet le ye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen abi. Yalnız şimdi benimde canımı çektirdin. İşten çıkınca yesesk mi acep. Ayıp olmamıştır umarım abi.
teşekkürler abi resmi arkadaşa göstericem eğer bu ise bir çarasine bakarız..... bu arada abi google gibi adamsın verdiğin bilgilerle
opel zafira aracıma pıoneer cd çalar taktım inanılmaz ses çıkıyor ve orjinal hoparlörü degiştirmedim zaten orjina hopörlerde pıoneer .zaten zafiracı olmakta ayrıcalıktır.
opel zafira aracıma pıoneer cd çalar taktım inanılmaz ses çıkıyor ve orjinal hoparlörü degiştirmedim zaten orjina hopörlerde pıoneer .zaten zafiracı olmakta ayrıcalıktır.
hayirli olsun güle güle kullan.
eyvallah Alper elimden geleni yapmaya calisiyorum
yahu bu arada arkadaslar tek tek eklenti yaparak degilde tek mesaj icinde herkesi ekleyerek yazilan mesajlar nasil oluyor anlatirmisiniz..
eyvallah Alper elimden geleni yapmaya calisiyorum
yahu bu arada arkadaslar tek tek eklenti yaparak degilde tek mesaj icinde herkesi ekleyerek yazilan mesajlar nasil oluyor anlatirmisiniz..
eyvallah Özgür cügüm bir deneyim bakim
Arkadaşlar merhaba, ben ali artık bende zafiracı olarak aranıza katılmaktan onur duyarım... yazdıklarınızı okudum, dolayısıyla opel servisine gittim, zafira 2000 model 1.8 comfort kullanma klavuzu istedim, fakat olmadığını söyledi, elinizde varmı, varsa dowload link verebilirmisiniz. Benim araba benzinli, benzinde ne kadar yakıyor, hesaplamaya fırsatım olmadı, dolayısıyla lpg taktırmalımıyım, olanlarda tüp ne kadar yakıyor, yada bor destekli benzinle, lpg aynı fiyata denk geliyormu ?