merhaba arkadaşlar bi vectracı olarak sohbetinize katılmak zafira hakkında bilgi almak istiyorum. normalde 5 kişilik bi aileyiz vectra işimizi görüyo. ama ilerleyen zamanlarda aramıza yeni bi üye katılacak ve 6 kişi olcaz dolayısı ile aracı büyütmek gerek aklıma en çok yatan 7 kişilik kapasitesi ile zafira tavsiye edermisiniz? arka koltukların kullanışı nasıl? açıldığı zaman bağajı çok daralıyomu merak ediyorum. bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar..
Arkadasimiz yazmis ama cevap veren olmamais ben bildigim kadariyla yazayim biseyler Zafira A kasa 1999-2005 yili arasi üretilen Zafira B ise 2005 yilindan sonra üretilen yeni kasa dedigimiz modeldir .A kasada 7 kisilik oldugu zaman acikcasi bagaj diye bisey kalmiyor diyebiliriz ama normal bir araba sinifinda minibüs gibi 7 kisi oldugunu düsünürseniz baya güzel bence. Ben kalabalik bir aile degilim toplam 3 kisiyiz ama bazen oluyorki 7 kisilik yapinca güzel oluyor mesela 2 araba gideceginiz bi yere tek araba gidilebilir kisacasi bence 7 kisilik cok hos bi özellik ama bagaj i saymassak tabiki ya 7 kisilik ya bagaj secim sizin