su motoru yanılmıyosam sılcegın altında plastık aksam va onu elınle cıkar camın bıtımınden hemen ordan ısını halledebılırsın ole hatırlıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaa bu silecek suyu donmuş,halbuki yeni bakımdan çıktı araç motor suyuna koydurdum silecek suyunu unuttum.
İlk denememde donduğunu anladım zaten,zorlamadım.ses var su yok
ertesi gün de yine aynı ses var su yok.
üçüncü gün ses de su da yok
muhtmelen motoru bozuldu nerede acaba bu silecek suyu motoru??
ha birde muz silecekleri yenileyeceğim bunlar kaç inch lik emrah abi sen bilirsin?
sigortadan değilmiş abi,dün öğlen aracı güneşe bıraktım normalde kapalı otoparkta duruyor.Ön taraf yine çalışmadı,arkayı denedim çalıştı.Hemen içindeki suyu boşalttım.Antifiriz ekledim.1 2 saat sonra önlerde çalıştı.gecen yil benimkide donmustu Kenan hic kafani yorma .büyük ihtimalle silecek motorunun sigortasi atmistir yenilesen bile geri atabilir buzun cözülmesi lazim.. .havalar isininca yapacagin ilk sey depodaki suyu tamamen bosalt arka ve önden daha sonra antifirizli suyla doldur.onuda biraz sik ki borular antifirizli su dolsun..bu arada benim basima geldiginde havalar -15-18 arasiydi buzun cözülmesi icin serviste 20 derecede bir gün ve bir gece kaldi
sileceklerin inch mevzusunu bilmiyorum ama 1x70 cm.1x55 cm ebatlarinda.