Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tesekkurler,
ayagimizin tozuyla hemen bi soru soralim;
isten gelrken bugun ekrandaki isiklardan biri yandi ama ne manaya geldigini bilmiyorum,kullanim klavuzuda yok, sekil kare icinde yildiz gibi bisey,karenin sag ust kosesindede kapaga benzer bi cikinti var,
ne demek oluyor bu?
simdiden tesekkurler

motor yada elektronik ariza isigi olabilir.konuyu okuyan arkadaslar daha cok yardimci olurlar.

selam arkadaşlar
ben araca yaklaşık 1 yıl önce atiker lpg taktırmıştım.önceleri çok memnundum,ama bir kaç ay sonra ayar tutmamaya başladı,arıza lambası yandı.o günden beridir neredeyse her hafta sanayideyim.regulatörü değiştirdiler,enjektör uçlarını değiştiler vs vs değişen bişey yok.araç çok fazla yakıyor ve arıza lambası sönmüyor.demem o ki;lpg taktıracaklar atiker düşünüyorsanız tekrar düşünün

Yeni - eski ayrımımız yok. Yeterki Zafira yazsın hatta yazmasa da selam veren herkeze kapımız açık. Bende bir kullanım kılavuzu var ama İngilizce. İşinize yararsa mail adresinize gönderebilirim.
İyi forumlar.

Yeni - eski ayrımımız yok. Yeterki Zafira yazsın hatta yazmasa da selam veren herkeze kapımız açık. Bende bir kullanım kılavuzu var ama İngilizce. İşinize yararsa mail adresinize gönderebilirim.
İyi forumlar.
eyvallah sagolun,
ingilizcede olabilir zaten meslegim ingilizce tur rehberligi,
mail adresim abdil_han@hotmail.com

tesekkur ederim

Arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar iki yıl önce aldığımız 2001 1.8 zafiraya iki yıldır sorunsuz binemedik.Opel arabasına çok meraklıydım büyük hevesle aldım arabayı konforundan memnunum ama 2 senede yaklaşık 10.000 tl masraf yaptım arabaya ve hala sorunlar var.Motor soğukken tekliyor araba yeni motor yaptırdık serviste de çözemediler.Bıktım artık satsak bu saatten sonra yaptığımız masrafla bir araba parası zarar ederiz.Hazır sıfır motor yaptırmışken binelim diyoruz ama birde yağ eksiltmeye başladı araba aldığımızdan beri 3. ye açılıyor motor yağ lambası 2 aydan fazla sönük kalmadı bu zamana kadar. Ne yapıcağımı bilemiyorum artık,hayatımızda yediğimiz en büyük kazık bu araba oldu herhalde.Allah daha beterlerini vermesin inş.
Herkese hayırlı işler hayırlı günler...

Geri