arkadaslar buda benim zafira , bu zafira komple benden opc yapilmistir en sonunda bitti
Güle güle tadını çıkar,haketmişssin :good: şahsi görüşüm lastikte beyaz şerit uymamış ama diğer türlü araç diri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaslar buda benim zafira , bu zafira komple benden opc yapilmistir en sonunda bitti
cevap verebilecek tavsiyede bulunan yada daha önce başına gelen yokmu arkadaşlar...İyi Akşamlar uzun bi aradan sonra 2006 model opel zafira b 1.9 cdti otomatik 150 hp sahibi oldum ama büyük bir sorunum var ana yatak kol yatakta ses var ve değişmesi gerekiyor ama orjinal ana yatak kol yatak yok bulamadım 1.5 ay uğraştım konya'daki yetkili servis yatakların türkiye ye girişi olmadığını ve bu yataklarda renk kodunun olduğunu bu koda göre istenmesi gerektiğini ruhsattaki motor şase numarasından bile 6 degişik renk kodu gözüktüğünü söyediler ve işin içinden çıkamayınca resmen başlarında savdılar şimdi konuyla ilgili bilgisi olan ve türkiyenin neresinde olursa razıyım dürüst ve gerçek bir ustası olan bir opel servisi adresi verebilecek varmı zafiramı seviyorum ama resmen zafiradan soğuttular benim için çok degerli olacak yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.kalın sağlıcakla.
merhabalar 2004 zafira comfort motor yaptırmayı düşünüyorum.maliyeti ne olur bilgisi olan varmı acaba