Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla ilk başlarda bende soğudum ama araç gerçekten çok çok temiz olunca içim elvermedi.. Yarın gidip galeri ile konuşucam 150bin km aracın değeri neyse kalan paramı ver diyeceğim bakalım ne diyecek :)

20.000 km çekmenin mantığı nedir anlamak mümkün değil :confused: Hadi yüz iki yüz küsur çekenler var (malesef) da bu çok saçma :maden: Bu yüzden üzgünüm ama heleki galeri bir fark ödemesi falan yapmaz ... :(

Valla ilk başlarda bende soğudum ama araç gerçekten çok çok temiz olunca içim elvermedi.. Yarın gidip galeri ile konuşucam 150bin km aracın değeri neyse kalan paramı ver diyeceğim bakalım ne diyecek :)

Araç içinize sindi ise boşverin 20000 km den bişe olmaz ama ah işte kandırışmışlık hissi kötü bişey Allah başka keder vermesin,
güle güle kullanın,
bu arada aracı ne kadara aldınız donanım seviyesi nedir bi mahsuru yoksa tabi...

Amin inşallah.. Umarım fiyat konusunda birşeyler yapar yoksa en kral reklamını ben yapacağım :)

2007 Enjoy, boya değişen yok Landirenzo lpg takılı 30.000TL ye aldım. Artı olarak camlarda zeibart 2 numara film ve rüzgarlık var. Ayrıca saçma bir şekilde sis farlarına xenon takmış.. Lastiklerin durumu %60 işte bi km işi bozuyor bende en çok ona sinir oldum 20bin km için değer mi?

Teşekkürler süleyman bey bende fiyat konusunda size katılıyorum zira 8 aydır araç bakıyorum ne sıkıntılı araçlar denk geldi hatta 2 tanesine kapora bile verdim ancak hep sıkıntılar sonradan ortaya çıktı, çok şükür Allah gönlüme göre temiz bi araç nasip etti lpg olayınıda brc bayisi var tanıdığım bu motorlarda siboplarda lpg sorun çıkarıyor dedi bilemiyorum zaten çok fazla kullanmıyorum lazım olduğu zamanlar diyeyim senede en fazla 8000 km yaparım muhtemelen.

4 yilda 50bin km yol yaptim. 1 2 kere elektronik Ariza yasadim o da LPG ile alakali değildi.

Pişkinliğin böylesi:
Dün aracı aldığım galeriye gittim. Sizlerinde öngördüğü gibi adam pek sallamadı. Açıkca şunu söyledi;
- Sen mahkemeye gitsen mahkeme bana sorar arabayı kaç km de sattın diye bende 150binde sattım derim olur biter. Mahkmede kapanır. dedi
- Onu diyemezsin elimde kanıtlarım var.. dedim bozuldu :maden:
- Ben şimdi muayeneye gitsem ne olur? dedim :sopa:
- Gitme anlaşılır.. dedi
- Eee ne öneriyorsun ozaman? dedim
- km 145bine felan yükselt ondan sonra git. dedi :mad:

Yahu bukadar da olmaz.. En sonunda dedim ki ben aracı sevdiğim için buraya geldim yoksa zaten gelmez mahkemeye giderdim elimde kanıtlarımda var ben yarın bir gün aracı sattığımda alan adam bunun km ile oynanmış derse beni hiç bağlamaz tüm kanıtlarla topu sana atarım hazırlıklı ol dedim. Tabii arkadaş bi telaş yaptı ne gibi birşey olursa dedi. Bende ne bilim aracı bi polise satarım, savcıya satarım, mafyaya satarım o beni ilgilendirmez dedim ve çıktım :) Walla aracımı sevmemiş olsam 1dk durmaz davayı patlatırdımda neysee..

Geri