yok hocam arkadaşın babası vefat etmişti, izmir aliağadan aydın nazlliye gittik geldik. Araçta 6 kişi gittik 4 kişi döndük. Otobanda 130-140 civarı gittim dönüşte 90-100.. İlk başta bende çok şaşırdım hesaplayınca..
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 22:59 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 22:31 ----------
Arkadaşlar araçla ilgili bir kaç sorum olacak.
1-) Gaza basıp çektiğimde yaklaşık 1sn kadar o devirde bekliyor sonra düşüyor. Yani vites geçişlerinde sanki aragazı vermişim gibi motor devri düşmüyor. Bir süre kalıyor sonra düşüyor. Bu normal mi? Dizelde yoktu böyle bişi..
2-) 1. ve 2. viteste gazı köklediğimde ilk başta beni koltuğa yapıştırıyor ama 3000 devire gelince anlık bir devir kesme yapıyor (koltuğa yapıştırma sonlanıyor) sonra yine yapıştırıyor koltuğa.. Bu bir arıza mı? Sadece 1 ve 2. viteste oluyor. Rolantide devir kesme yapmıyor.
3-) Motora yüklenip 4000-4500 devire kadar çıktıktan sonra vites değiştirmek için debriyaja basıyorum direksiyon çok hafif bir sola vuruntu yapıyor. Her viteste yapıyor.. Sorun nereden kaynaklanabilir?