Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoşgeldi km ve fiyat nedir?

hoşbuldum, km 37800 km de lpg yok (twinporta olmaz diyolar biraz araştırdımda) tanıdıktan aldım 36750 idi satışı ben 33000 e aldım :Dorjinal boya vs yok kmde muayene verilerine göre 30/10/2010 da 24188 km 30/10/2012 31969 km çok memnununm bunca yıl küçük araçlara sıkışmışız maşallah 4 oda 1 salon gibi Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin (amin)

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 09:48 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 09:46 ----------

Tam istediğim araç :) güle güle sürün

Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inşaalah.

Son düzenleme:
Km orjinalse çok iyi lakin fiyat bence lpg de olmamasına rağmen yüksek ama satıcının 4 milyar indirim yapması enteresan fakat rahat araba ...

Tanıdık olduğundan (araç içi falan da zaten kendini belli ediyo) km konusunda sıkıntı yok ayrıca tüvtürk kayıtlarınıda yazmıştım bi önceki mesajımda oda teyidi:)

fiyat bence bu araç için iyi fiyat hani derlerya temiz olsun 3 kuruş fazla olsun ,lastikleri 1 aylık yağ bakımı ve trigerde değişmiş zaten o yüzden ben memnunum fiyattan zaten dediğim gibi tanış olduğumuzdan bu fiyata indi

Lpg takılıyor diye biliyorum ben,bizimkilerde twinport motor sonuçta,sadece eski sürüm :)
fiyat/km olarak bence on numara :good:

Arkadaşlat triger setimi değiştirdim.v kayışla beraber 550 tl ye mal oldu.bu arada kap gıcırdamalarıyla ilgili bir kapının iç aksamanı yeniledik.menteşe veya mafsal diyim.kapının içine giren 130 tl gibi birsey tuttu.diğer kapıyıda güzelcene mafsalı yagladılar.ses kesildi.bu arada benim arabanın arka park sensörü vitesi geri atınca 0.5 metre kaldığını gösterip ötüyor arızalandımı anlayamadım.fikriniz varmı

Lpg takılıyor diye biliyorum ben,bizimkilerde twinport motor sonuçta,sadece eski sürüm :)
fiyat/km olarak bence on numara :good:

Teşekkürler süleyman bey bende fiyat konusunda size katılıyorum zira 8 aydır araç bakıyorum ne sıkıntılı araçlar denk geldi hatta 2 tanesine kapora bile verdim ancak hep sıkıntılar sonradan ortaya çıktı, çok şükür Allah gönlüme göre temiz bi araç nasip etti lpg olayınıda brc bayisi var tanıdığım bu motorlarda siboplarda lpg sorun çıkarıyor dedi bilemiyorum zaten çok fazla kullanmıyorum lazım olduğu zamanlar diyeyim senede en fazla 8000 km yaparım muhtemelen.

bu dünyanın çivisi çıkmış, aracımı alalı 2 hafta oldu ekspertizi tertemiz çıktı gel gelelim sıkı bir araştırmadan sonra km düşürüldüğünü öğrendim :mad:

araç 3 kez plaka değişmiş adamlar artık okadar çakal olmuş ki son muayeneye yakın bir km ye düşürmüş ki ben 6 ayda yol yapıp bu km geleyim.. Ulan madem bu b.. yiceksin 20bin km için değer mi? :sopa:

Siz siz olun myopel.com.tr adresine kayıt olun ve bir yetkili servisten onaylatın.. Ayrıca sbm den mutlaka sorgu yapın.

bu dünyanın çivisi çıkmış, aracımı alalı 2 hafta oldu ekspertizi tertemiz çıktı gel gelelim sıkı bir araştırmadan sonra km düşürüldüğünü öğrendim :mad:

araç 3 kez plaka değişmiş adamlar artık okadar çakal olmuş ki son muayeneye yakın bir km ye düşürmüş ki ben 6 ayda yol yapıp bu km geleyim.. Ulan madem bu b.. yiceksin 20bin km için değer mi? :sopa:

Siz siz olun myopel.com.tr adresine kayıt olun ve bir yetkili servisten onaylatın.. Ayrıca sbm den mutlaka sorgu yapın.

geçmiş olsun sbm yi bende çok kullandım 1 ay öncesine kadar şase veya motor no girerek araç kaç el değişmiş görülüyordu şimdi bunu engellemişler sadece plaka ve tc no giriliyor oda bi işe yaramıyor,sigortacılar ve serviste tanıdık varsa sistemden ne var yok çıkıyo meydana ben tanıdıktan almama rağmen 3 ayrı sigortacıya baktırdım,tramere (5664) hem şase hem plakayı ayrı ayrı mesaj attım (sadece şaseyi mesaj atınca hasarsız olarak cevap geliyo oda şundan kaynaklanıyor kanımca bizim şaseler W0L0 olarak başlıyo o aradaki sıfırlar bazen "o" olarak yazılmış olabiliyo sisteme,ben bi araçta bu olaydan direkten dönmüştüm)son olarak yanımda oto galeri vardı boyasını ölçtürdüm öyle aldım,sizin için çok üzüldüm Allahtan korkmayıp 3-5 e tamah ediyolar buda çok üzücü....:(

Haklısın hocam sbm sorgulayamıyorsun ama mesaj atınca sana geri dönüyorlar. Ayrıntılı olarak hasar tutarını plaka vs vs.. yazıyorlar.

Bende aracı almadan ekspertize girdim plaka için msj attım. Aracım tamamen orjinal boya yada değişen yok. Motor performansı iyi, süspansiyon, fren, baskı balata hepsi iyi çıktı. Bende buna güvenip şasi sorgusu yapmadım. Sonra bir arkadaş sizin gibi direkten döndüm dedi bende dur bir msj atayım dedim atmaz olaydım.

Araçta 1 adet hasar kaydı çıktı sadece çarpma yazıyordu. Parası yazmayınca kafam bulandı ve detaylı araştırmaya girdim. Hasar kaydı 2410 TL lik karşı tarafın hasarını ödemiş. (Bu bilgi sbm tarafından mail ile verildi) Oradan aldığım eski plakasını servislere sorgulattım ve sonuç: Mayıs ayı 2013 de 132bin km de bakıma girmiş. Ben aracı 128 binde aldım. Ayda 1000km yol yapsa yaklaşık 20bin km düşürülmüş. :sopa:

Daha sonra tüvturk sorgusu yaptım bu plakadan kayıt yok. Yani bu plaka ile muayeneye girmemiş. Bende eski plakayı sorguladım temmuz 2012 çıktı. Ne tesadüfki temmuz 2012 de araç muayeneden hemen önce servise girmiş hemde 123bin kmde..(bu bilgide www.myopel.com.tr adresinden) Eee adamlar uyanık muayeneyede 123-124 civarı girmiştir. Sakatlık olasın diye km bu seviyeler çekilmiş. Ben temmuz 2014 de muayeneye gidince km 135bin felan olacak ve kimse durumu çakamayacak. :mad:

geçmiş olsun,bizimde başımıza astra g ile böyle bir olay gelmişti,14 sene bindiğimiz doğan slx den sonra ilk defa bi araba alıyoruz haliyle acemilik çok :D biz saflığımızdan kilometre düşürülme diye birşey yok aklımızda ama aldıktan sonra tesadüf üzeri yetkili servisteki kişinin bilgilendirmesi üzerine araştırmayı derinleştirince 20-30bin km arası düşürüldüğünü öğrendik ve bu bize küpe oldu :cool: insan acayip soğuyor aracından böyle olunca :(

Geri