Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar B kasaların ön koltuk öne doğru tamamen yatırılamıyor mu?
Geçen ayki yakıt bilgilerim.
1502 km yol yapmış, 326,1 Tl lpg ve 70 Tl benzin tüketmişim.

toplam: 0,264 Tl/Km ortalaması yakalmışım.
Sizlere göre bu değerler normal mi?

Bence gayet normal ...

Serhat Bey; ben de bayram öncesi zafira aldım. 1.8 otomatik 2009 model cosmo donanımlı. yakıt olarak şu ana kadar Bolu içinde 100 km de 10.5 lt lpg yi geçmedi. Önceki aracım dizel idi. Neredeyse yakıt aynı denilecek kadar yakın. Tavsiye ederim. :bir:
Umarım gönlünüze göre bulursunuz.
(ama donanımı mümkünse cosmo olanı almaya çalışınız. Vaktiniz varsa acele etmeyiniz. İlla ki bir satan olacaktır.) :rakir:

Hocam; öncelikle hayırlı olsun. 1.8 i vergiden dolayı düşünmüyoruz. Ayrıca yakıtta önemli bizim için. Lpg li düşünüyoruz.

İnşallah buluruz. Piyasada bir sürü çürük çarık araç var. Allah korusun...

Cosmo donanımı benimde hoşuma gidiyor. Deri koltukları apayrı bir hava katıyor. Daha kaliteli hissi veriyor.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:23 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:22 ----------

Maşallah diyorum ben çok memnunum arabamdan :good:
Eskiden beri çok araba değiştirdim.Reno 12-9 ve Dacia Logan bir tarafa Opel Astra-Vectra da kullandım.Ama bu kadar tat almadım :rakir:
Şimdi satsam Yeni Zafira Tourer düşünürüm ... ;)

Gel sat bana hocam. Araç yabancıya gitmesin :)

Olur ... :)

Arkadaşlar sahibinden de 2006 model 1.6 zafira var. fakat bu enjoy veya cosmo değil. comfort demiş. Böyle bir seçenek var mı bunlarda? Varsa farkı ne?

Comfort diye bır sınıf var ama turkıyede satısı yok ondan pek bılmıyoruz.bu en alt sınıfı oluyor.comfort alacagına njoy al derım.ama fıyat uygun ve aracta temızse nıye comfort olmasın.

Comfort diye bır sınıf var ama turkıyede satısı yok ondan pek bılmıyoruz.bu en alt sınıfı oluyor.comfort alacagına njoy al derım.ama fıyat uygun ve aracta temızse nıye comfort olmasın.

Doğru siz söyleyince hatırlarım. Fakat comfort değil essentia dir ismi. Türkiye deki essentia zafira b sayisi 1 elin parmağını geçmez sanırım. Net de bir ya da iki kere satılık ilanı gördüm oradan biliyorum. Muhtemelen yurtdisindan gelmedir.
:bir:

Geri