Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
buralp41

kocaeli fiyatları nedense çevre illerden pahalı oluyor... Vaktin olursa Adapazarı ve İstanbul dan da fiyat almakta fayda var diye düşünüyorum....

hos geldın starterbox
arkadaslar arabayı ızmıre pazara getırmeyı dusunuyorum
ne dersınız alıcı cıkarmı orda
ve pazar nerde kuruluyor hangı gunler kuruluyor
ızmırı hıc bılmıyorum hem gezeyım hem pazara cıkarayım dıyorum
bılen varsa yardımlarını beklerım

merhaba arkadaşlar geçen gün uzun bir yazı döktürmüştüm fakat yine bir sorun mu var anlamadım yine çıkmamış neyse belki bu sefer olur ve bu arada Almanya dan starterbox sende hoşgeldin aramıza ve farkettiyseniz sayımız her geçen gün artoyor Haydi Zafiracılar görüşmek üzere

mesajlarınız için teşekkürler.zafiradan memnunum şu ana kadar bir problemi olmadı alalı 19 ay oldu gerçekten farklı bir kategorisi var.herkes bunu anlayamıyor galiba...herkes zafirayı test edip farkı görsün isterdim.görüşmek üzere selamlar. sizlerle olmak güzel...

Arkadaşlar herkese selamlar, iyi geceler. Bu arada fark ettiyseniz "Zafira ile ilgili herşey zafiracılar buraya" konumuz "Opel Sohbetlerimiz"in altından daha önce talep ettiğimiz gibi "Üye Otomobilleri" ana konusu altına taşındı.;) Hiç inceleyeniniz oldu mu bilmiyorum ama eski konu altında genelde izlenme, gönderi açısından ilk dört ile altıncı sırada geliyorduk. :cool: Süregelen dayanışma ve başarımızı yeni konu altında daha yukarı taşıyalım ne dersiniz? :good:

Son düzenleme:
merhabalar benim zafirada aldıgımda bagaj filesi yoktu çıkma bulunurmu?fiyatı ne olur?selamlar...

Geri