Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sayın Hoca _ 45 arkadaşım, 2.0 araçları galiba almancılar buralara getirip sonra da bazı sebeplerden dolayı türkiyede bırakıp gidiyorlarmış.. Ustamız öyle dedi, ben de onun yalancısıyım. baktırdığımız araç sorunlu çıktı. hala bakıyorum piyasaya.... Ustam da 1.8 bulursan getir bakalım alıp binersin dediydi. Satan arkadaşımız yahut ŞU ARABAYI TAVSİYE EDERİZ dediğiniz her fikre açığım. Otomatik vites olup 200 bin km altı olması tercihimdir..
Hocam bu üç seçeneğin de gerçek ederi yahut verilebilecek TL karşılıkları nedir.. bu tip araçları kullanıyor ve az-çok dilinden anlıyorsunuz.. 2. veya 3. seçenek olabilir. Üçüncü seçenek , mersindeki 23 olsaydı , pazarlık bile etmeden alırdım.. Yine de arayıp bi şansımı deneyecem.. opelim.net zafiracilardan mersinli hiç arkadaş yok mu, bi baktirsaydik çok iyi olurdu..
Siz illa 1.8 diyorsanız alternatif çok az eğer 1.6 düşünürseniz seçenek fazlalaşır benim aracım 1.6 ve lpg li olmasına rağmen performansı gayet tatminkar ...
Az evvel ankaradaki satıcı arkadaş ile pazarlık sonucu 21,5 TL. civarında anlaştık gibi- Zafiracı arkadaşlarım... Benim açımdan tek handikap değişen ve boyanan parçaları sahibi de bilmiyor. Gidip ayrıca bakmak gerekecek..