Opel Zafira Kulubu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şimdide aracım p0304 arızası verdi yarın sanayiye goturecegim. 4.silindir ateşleme kesme gözüküyor. Bu arizayi yaşayan oldumu gazdada benzindede ayni. Normal çalışmıyor. Bujilere kablolara ateşleme kablolarina baktiracagim . Başka bilgisi olan yada bu arıza ile karşılaşıp paylaşım yapabilecek arkadaş varmı?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayın site sakinleri, hala bi araç bulamadım. Otomatik vites zafirası olup satmak isteyen arkadaşlar olursa buradan bana ulaşabilirler..

En az sizin için yarım saat şöyle sahibinden.com haricinde araba ve arabam.com ile hürriyet.com gibi sitelere bakıverdim ama otomatik ve temiz/az km li heleki 1.8 motor nerdeyse hiç yok ...

Teşekkürler hocam, varolun... Bu sitede arkadaşlar belki satarlar diye ümit ettiydim ama kullanıcıların hepside zafira aracını seviyor.. Napalım nasip,, yılmak yok.

En iyisi ben satayım bari ama benimki manuel vites hem 1.6 ...:)

Sağolun hocam otomatik olsun motor hacmi 1.6 da olur.. aile bireyleri vitesli araç süremiyor. Siz gibi düşünceli arkadaşlarla iş yapmak ayrı bi keyif olurdu..

Allah razı olsun inşallah bulunur arada bakıyorum denkgelirse söylerim ...

Arkadaşlar, iyi geceler, herkese kazasız sürüşler...çok yazamıyorum, merak edenler en ilk gönderiye bakabilir, şimdiden hayırlı bayramlar

Selamlar herkese,

Uzun zamandır konu sessiz. Sessizliği bozayım dedim:)

Geçen ay yaptırdığım 10bin bakımı bilgileri;

5lt yağ
yağ filtresi
hava filtresi
1lt antifiriz
OMLS Marka LPG filtresi

Malzeme(160TL) +işçilik + kışlık lastik değişimi. TOPLAM 260TL

Bilgilerinize

Geri