Bi başka 2008 1.6 enjoy ile aranıza katılan da benim, herkese merhaba. 7 koltuk nedeniyle tercih ettiğim zafira 183000de, atiker takılı. Biraz sıkıntıları olduğunu bilerek 33000e uygun diye aldım, eps direksiyondan gelen ince inilti sesi bi kenara şu an üstünde durduğum mevzu diğer opellerde de olan soğutma sıvısı seviyesi uyarısı. Şu an soruna neden olacak bi kaçak ya da sızıntı yok ancak uyarı devam ediyor, sensör ya da bidon içindeki şamandıra diye tahmin ediyorum, ancak henüz üstüne gitme şansım olmadı. Bi de araçta multimedia takılı ve yol bilgisayarı her gün aynı tarihi 2008i ve yanlış saati gösteriyor, sıfırlama tech2 ile mümkün diye biliyorum, yanılmıyorum inşallah. Bikaç sayfa önce bahsedilen motor arıza ışığı bende de yandı geçenlerde ancak lpg ustası sağolsun yazılım ile karışımı güncelledi ve ilk ayarda turboya göre düzenlendiğini ancak araçta turbo olmadığından yanlış olduğunu söyleyip düzelttiğini belirtti. Esp, sıvı seviyesi ve yol bilgisayarı konusunda tavsiyesi olan varsa memnun olurum, herkese iyi forumlar.