Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hepinizin bayramı mübarek olsun kazasız belasız bir bayram diliyorum.....ve kenan'ın dediği gibi lütfen emniyet kemeri......

Bu gece Ankaraya döndüm.Bayramda Büyüklerin yanında olmak muhteşem bir şey.

evet yaa ... ilk gün Ankaradaydım ama 2.gün memlekete gidince Bayramda olduğumuzu daha iyi anladım..

bende memleketten yeni döndüm herkesin geçmiş bayramını kutlarım insallh bundan sonra daha çok beraber oluruz yollarda zafira bi harika inanın herkes dönüp bi bakıyo hhah diyo bizim aradiğimiz araaba bu ne kadar güzel demi dostlar

arkadaşlar benim zafira yine anahtarda sorun yaratıyor bir tanıyor bir tanımıyor ne yapacağım bi yardım edin bekliyorum...

Çok büyük bi sorunsa, eğer kaskon varsa ve kaskoda dahil diyorsa(çoğunlukla olmuyor) ordan bi dene şansını...

normal kontakla çalışmıyormu?

normal olarak çalışmasında sorun yok yedek anahtar da aynı gel görki kumanda da bi sorun var galiba bakalım bi kaskoyla görüşelim....teşekkürler Kenan...

nasıl bir sorun var???? benim anahtar bir ara çıkmıyordu ve takılıyordu sonra yağladık geçti belki böyle bir şeydir......

zafiracılar size bi sorum olucak zafira a almayı düşünüyorum yakın zamanda 1.6 1.8 2.0 uzun yolda yakıt sıralamasında hangisi iyidir ayrıca lpg takılacak otomatik olması tercihim ancak yakıtta ne kadar etkili olur teknik verileri biliyorum ancak kullanıcı yorumları benim için önemli bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
not: 7 kişi ile uzun yol

benim zafirayla 1.6 1005 km yol yaptım 235 ytl toplam yakıt aldım ortalama 90 km hızla gittim izmir akşehir arasını ve birazda akşehirin içinde kullandım.senin için bir veri olabilirmi ayrıca araçta 5 kişiydik birazdaeşyalarımız vardı

Geri