Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zafirayı epeydir kendim yıkayamıyordum bayramda memleketde yıkadım ve her yere benek benek zift yapışmış.

gaz yağı ile yıkama olayı nasıl açıklayabilirmisin.kolay çıkarmı acaba...

yıkadıktan sonra mı sürülüyor...

zafirayı epeydir kendim yıkayamıyordum bayramda memleketde yıkadım ve her yere benek benek zift yapışmış.

gaz yağı ile yıkama olayı nasıl açıklayabilirmisin.kolay çıkarmı acaba...

yıkadıktan sonra mı sürülüyor...

araç yıkandıktan sonra ve kurutulduktan sonra bir pamuk yardımıyla yada cam sil şisesi de kullanılabilir ziftli bölgeye ve aracın boya ve plastik tüm aksamlarına uygulanabilir biraz bol gaz yağının hiçbir zararı yoktur araç tamamen gaz yağı ile silinditan sonra 5 yada 10 dakika beklediktan sonra güzel bir temiz bez ya da havlu ile araç kopmle silinmesi gerekiyor ve sizde arabanıza tekrar aşık oluyorsunuz bu arada gaz yağı operasyonundan sonra arabanın boyası bir süre üzerinde su tutmayacaktır yok ben yıkarım dersenizde sabun kullanmayın ve sadece su ile durulama yapın bakalım neler olacak görüşmek üzere....bu arada boyanın üzerindeki zift kalıntıları benzin yardımıylada çıkıyor fakat çok fazla uygulamak iyi olmuyor haberin olsun...

arkadaşlar nerdesiniz bizde arayı biraz açtık bi sorum olacak ön camın altındaki fitil açılmaya başlamış kenardan bunu değiştiren oldumu opal yetkili servise sordum egem izmire yok getirtiriz dediler fiyat vermediler bile varsa sevinirim teşekkürler

benim fitil de açılmaya başladı (dıştan). servis herhangi bir su alma olayının yaşanmayacağını söyledi... gerçekten de şimdilik bir sorun yok ama görüntü canı sıkıyor....

dohakan uygulamayı yaparsan, nasıl yaptığını bizimle paylaşırmısın ????

araç yıkandıktan sonra ve kurutulduktan sonra bir pamuk yardımıyla yada cam sil şisesi de kullanılabilir ziftli bölgeye ve aracın boya ve plastik tüm aksamlarına uygulanabilir biraz bol gaz yağının hiçbir zararı yoktur araç tamamen gaz yağı ile silinditan sonra 5 yada 10 dakika beklediktan sonra güzel bir temiz bez ya da havlu ile araç kopmle silinmesi gerekiyor ve sizde arabanıza tekrar aşık oluyorsunuz bu arada gaz yağı operasyonundan sonra arabanın boyası bir süre üzerinde su tutmayacaktır yok ben yıkarım dersenizde sabun kullanmayın ve sadece su ile durulama yapın bakalım neler olacak görüşmek üzere....bu arada boyanın üzerindeki zift kalıntıları benzin yardımıylada çıkıyor fakat çok fazla uygulamak iyi olmuyor haberin olsun...
teşekkürler müsait bi zamanda deneyeceğim...

...29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN...

Aziz Şehitlerimizin Ruhları ŞAD olsun_

herkes işde güçde heralde...

Allah kolaylık versin bütün zafiracılara... :)

ben her gün buralardayım fakat kenan haricinde kimse gözükmüyor....görüşmek üzere...

Bende elimden geldiğince sık uğramaya çalışıyorum. Bu arada dengesizin teki benim arabayı çizmiş. Allahtan acemiymiş herhalde derin değil çizik. Pasta ile çıkar kanısındayım. Evin önünde duran araba neyini rahatsız ettiyse. Sol ön kapıdan arka kapının sonuna kadar dalgalı bir çizik yapmış. Neyse bunada şükür ya işini bilen biri olsaymış????? Kendisi hakkında en derin saygılarımı bolca ilettim.....:mad::(:confused::mad:

şu zafiraya bayılıyorum arkadaşlar çevrenizde v.s yok mu astrayla takas düşünen?? ama yeni tip olan zafira...

şu zafiraya bayılıyorum arkadaşlar çevrenizde v.s yok mu astrayla takas düşünen?? ama yeni tip olan zafira...

gökhan sana bir sorum olacak senin astradaki jantların modeli nedir yani piyasada isim olarak ne geçiyor benim çok hoşuma gidiyor bulursam almayı düşünüyorum...

Geri