Opel Zafira Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rifaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hmm anladım...bu orta koltuk ile arka koltuklarda aynı sanırım

Son düzenleme:
slm her yeni modelde bir aksesuarını vermiyorlar ki para ile servisten alasınız amaç bu :)

mesajlar için teşekkürler.file çokta önemli değil denk gelirse alırız diye düşünmüştüm.zafira b deniye yokki bence opele yakışmamış.

Bu arada Sn. AytunGeçer arkadaşımıza hoş geldin diyemediğimi fark ettim geç te olsa aramıza hoş geldiniz diyeyim;)

arkadaşlar sayımız gitgide artıyor artık şu buluşma olayını konuşsak diyorum dimi rifaz abi ne dersin öncelikle sayımızı öğrenelim
1-buralp41

1-buralp41(Kocaeli)
2-kenangocmen88 (Ankara)

Son düzenleme:
1-buralp41(Kocaeli)
2-kenangocmen88 (Ankara)
3-Rifaz (Ankara)

Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır demiş atalar. :D Şu havalar geçsin de şöyle daha güzel bahar aylarında toplanırız derim.

arkadaşlar sayımız gitgide artıyor artık şu buluşma olayını konuşsak diyorum dimi rifaz abi ne dersin öncelikle sayımızı öğrenelim
1-buralp41

Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır demiş atalar. :D Şu havalar geçsin de şöyle daha güzel bahar aylarında toplanırız derim.

1-buralp41(Kocaeli)
2-kenangocmen88 (Ankara)
3-Rifaz (Ankara)

merhabalar. Ben 2002 model zafira elegance sahibiyim. Araca ait kullanım kılavuzu ve radyonun kullanım kılavuzuna ihtiyacım var. Nereden temin edebilirim. Ayrıca bilgisayar programı olarak da olabilir.

öncelikle hoşgeldin aramıza kullanma kılavuzu ve diğer bilgileri için arkadaşlar sana yardım ederler görüşürüz...

1-buralp41(Kocaeli)
2-kenangocmen88 (Ankara)
3-Rifaz (Ankara)
abi havalar seninde dediğin gibi güzelleşsin bizde toplanırız yer Ankara olur diye düşünüyorum ya da ortada buluşuruz hayde iyi seyirler mutlu ve güvenli sürüşler dilerim...

Geri