bnde 230 yaptım 1. viteste baktım kadran bitti gerisini göremedim zaten daha devir 3 bindeydiakrep11' Alıntı:ben zorlamadan rahat 140 yaptı zorlasam herhalde kadranı kırardık.diğer viteslere ne gerek var zaten anlamadım gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bnde 230 yaptım 1. viteste baktım kadran bitti gerisini göremedim zaten daha devir 3 bindeydiakrep11' Alıntı:ben zorlamadan rahat 140 yaptı zorlasam herhalde kadranı kırardık.diğer viteslere ne gerek var zaten anlamadım gitti
aynen ha 500 yapardımda kadran 260gokalp' Alıntı:bnde 230 yaptım 1. viteste baktım kadran bitti gerisini göremedim zaten daha devir 3 bindeydi
arkadaşlar ben bu başlığı okuyamadım adım kolpacıya çıktı desenize..neyse sizin cahilliğinize veriyorum..canım kardeşim senin sorularınıda yanıtlıyım şu an o motor eski corssa kasasında..323 hp çıktı moralim alt üst oldu..şanzımanım 7 ileri bu sene büyük ihtimal pistlerdeyim..aracıma tam olarak 83 milyar verdim..sadece şanzımanı 20 milyar..ingiltereden getirene kadar anamız ağladı..sende almak istiyorsan yardımcı olabilirim..ben 3 sene önce 20 milyara aldım..aracım aile arabası değil sürat denememizde size yazdıklarımı yapmıştık..inanmayan varsa benim için hiç önemli değil..aile arabasına binen adam ne anlar özel yapım bi araçtan..dragon' Alıntı:merak ettim şimdi bu şanzımanı,kaç lira bu şanzıman? 7 vites,işin yoksa habire debriyaja bas.. Biraz çalışma prensibinden bahsedermisin bu şanzımanın.. Bildiğimiz şanzıman dimi bu ama 7 vites