Opelciler 1.vites max.hızınız nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan opelgt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o mesajda ben tigraya yazmıştım zorlanmadan 80 yaptım dediği için orada yanlış anlamışsınız.......

evet 1. viteste 80 km ye çıkıyor GT'm tabiki.... ama devir kesene kadar araba güçten düşmüyor ve 7000 rpm de 80 km hıza ulaşıyor... ben bunu sürekli olarak caddede yaptığımız yarışlarda deniyorum aracımın motorunda yürüründe şasisinde bir sorun yok allaha şükür bakımlarını yaptırıyorum....

1.viteste aracamın 80 yapması arabamın zorlandığı anlamına gelmiyor buyrun bakın

http://www.youtube.com/watch?v=-ryM7L-qYis

doğrusun oktay

valla bilmiyomda 50 60 yapar herhalde ama ama gt yada gsi yada 2.5 v6 bulunan f17 yada f23 şanzuman olursa belbirazda yapar ama busefer hıza biner rampada yemez cekerden düşer

yanlız kardeş vectranın arıza lambası yanıyordu dikkatini cekerim aynı aractan bende de var zaten site vormunda yazdım 94 gsi kusurları diye bir başlıkda ben ce aracın icin sağlıklı değil cunku gt ler yüksek devirli araclar ve şanzıman oranlarıda ona göre uzundur ama nekadar yapdığı değil ne kadar kısa sürede cıkdığı önemlıdir bunun üzerinede kalkısda tek bir arac tanırım 106 gti seri bir arac ama kısa sureli basa bilirsin ama cok seri bir aractır

Moderatör tarafında düzenlendi:
imagoodman' Alıntı:
kasmaya ve vıtes kutusunun omrunu kısaltmaya gerek yok bence...

:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

1. vites de arabayı çok zorlaman mantıklı gelmiyo. en fazla 5000 devire çıkmışımdır ondada bakmadım kaç yaptı. 2. vitesde denesek olmazmı

olmaz marifet 1. vites bu başlıkta daha sonra 2 den 5 e kadar bearber açarız

50 yaptırdım daha fazla zorlamayalım canım.O bizim canımız nede olsa...

walla benim 1.de 5o ama 3.wites çok uzun benimde 170 yapıorum corsa C 1.4i

Geri