opelde begendikleriniz

pzeronero' Alıntı:
İç Mekan Malzemesi kaliteli, konforlu araba üretiyorlar.Birde "Follow me Home " özelliği hoşuma gidiyor.Başka arabalarda rastlamamıştım

yanılmıyorsam bizim komşunun grand cheroke de de görmüştüm

corsanında clası ayrı tabi OPELin clası ayrı beaa en güzeli çevreden biliyorum ;)

valla arkadasların anlattıklarına ilaveten camları kaldırıken kontagı kapattgım halde camlar kalkıyor. bu cogu aracta bu sekılde degıl. buda arabadan ınerken hızlılık kazandırıyor tuslara basıyorum stop edıp kontagı cektıgım halde camlar kalkıyor

astrammm' Alıntı:
valla arkadasların anlattıklarına ilaveten camları kaldırıken kontagı kapattgım halde camlar kalkıyor. bu cogu aracta bu sekılde degıl. buda arabadan ınerken hızlılık kazandırıyor tuslara basıyorum stop edıp kontagı cektıgım halde camlar kalkıyor

+1

Geçen gün merak edip bagajda araba ile birlikte gelen orijinal opel çantasını naylonundan cıkartıp açtım.İçinden sağlık çantasının yanında,çekme halatı, çakmaktan beslemeli-mıknatıslı seyyar lamba, buz kazıyacagı, hatta bu işleri yaparken elin kirlenmesin diye iş eldiveni bile çıktı.Gerçekten çok hoşuma gitti,aldıkları paranın hakkını veriyor adamlar, ne diyim helal olsun

pzeronero' Alıntı:
Geçen gün merak edip bagajda araba ile birlikte gelen orijinal opel çantasını naylonundan cıkartıp açtım.İçinden sağlık çantasının yanında,çekme halatı, çakmaktan beslemeli-mıknatıslı seyyar lamba, buz kazıyacagı, hatta bu işleri yaparken elin kirlenmesin diye iş eldiveni bile çıktı.Gerçekten çok hoşuma gitti,aldıkları paranın hakkını veriyor adamlar, ne diyim helal olsun
dostum sıfır ford connetlerde saglık cantasının "s" harfı bıle yok

astrammm' Alıntı:
dostum sıfır ford connetlerde saglık cantasının "s" harfı bıle yok

saglık malzemesi satan adamlarda kazansın diye koymuyorlar onlar yoksa koyarlardı dimi canımmmm:kop::kop:

astrammm' Alıntı:

:good: :good: :good:

pzeronero' Alıntı:

Ceki halatina güvenme.Ben bi gün hanimimin arabasini cekmeye kalktim eve kadar (2 Km), tam bi faciaydi.Halat 4 kez koptu.Cok yavas kalkislarima ragmen.Sakin halata güvenipte arabani cektirme, denersen halat elinde kalir.Ben yeni bi halat aldim 2.5m kadar uzayabiliyorrrrr.

........................SORUNSUZ SÜRÜSLER........................

Geri