opelde begendikleriniz

astrammm' Alıntı:
kardeş uzuyor uzamasınada sen toyata coralla surmemissin hıc bı sur derım emınım tıgraya uzamıyor dersın

bende bmw yi çok esnek die biliyorum

çekme halatıymış...el kirlenmesın dıye eldıvenmiş bunlar tuzu biberi...parça sağlam arkadaşlar..opel sağlam parça yapıuyor...kapı içlerini iki kere soktun mu elinde kalmıyor....benım arabam sıfır gecen gun kompenat takım taktırdım one kapılara kapı içleri ayrıyetten su almasın dıye seffat naylonla kapı kasasına yapıştırılmış..çok ince düşünülmüş bence..kapım içinin su alma olasılığı sıfıra ınmış....her markada yok buu emın olun

c@ki' Alıntı:
çekme halatıymış...el kirlenmesın dıye eldıvenmiş bunlar tuzu biberi...parça sağlam arkadaşlar..opel sağlam parça yapıuyor...kapı içlerini iki kere soktun mu elinde kalmıyor....benım arabam sıfır gecen gun kompenat takım taktırdım one kapılara kapı içleri ayrıyetten su almasın dıye seffat naylonla kapı kasasına yapıştırılmış..çok ince düşünülmüş bence..kapım içinin su alma olasılığı sıfıra ınmış....her markada yok buu emın olun
evet arkadasım soyledıklerıne katılıyorum kapı yuzu cok saglam. ancak o naylon nerdeyse tum araclarda mevcut.

karizma desen 10 uzerinden 20,, malzeme kalitesi desen iyi.parça desen var.yol tutuş da onnumara opel iyi araba

Sıralıyorum

1) Rampa tırmanırken seriliğinden bişey kaybetmemesi...

2) Yıkandığında etrafa ışık saçması

3) Dikiz aynasının altındaki turuncu spot

4) Isıtma sisteminin kısa sürede ortamı yumuşatması

5) Sunrooftan yağmurun, yıldızların müthiş resitalini izleyebilmem, yazın tavanı komple açabilmem...

6) Follow me home olayına

7) Müzik sistemine

Bu kadar yeter aklıma gelirse daha yazarım...

opel çok süper

yılmaz85' Alıntı:
beğenmediklerimi sıralasam aracımı sıfır almama rağmen 6 ay içinde 3 kere değişik arızalar vermesi örneğin aracımı hassas kullanmama rağmen el freni kolunun arıza yapması mp 3 çalarının bozulması onun yanında şu anda debriyajımda bir sorun var bide bu cabası oldu keşke vw passat alsaydım
dostum opelde BEGENMEDIKLERINIZ adlı konu baslıgı altına yazacaktın bunları.. burası begendıklerınız bölumu

konfor, çekicilik, bağımsız 4 kollu arka süspansiyon sistemi,
ve inanılmaz yol kabiliyeti...

Geri