tek kusuru süspansıyonlar sert
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabi canımlnd' Alıntı:saglık malzemesi satan adamlarda kazansın diye koymuyorlar onlar yoksa koyarlardı dimi canımmmm
kardeş uzuyor uzamasınada sen toyata coralla surmemissin hıc bı sur derım emınım tıgraya uzamıyor dersınekselans0001' Alıntı:hani bi lastiği çekersin çekersin kopar sanarsın ama kopmaz uzadıkça uzar.... İşte bnm arabam da öyle uzadıkça uzuyo performanstan bahsediyorum dostlar.. hastayım yaa başka arabalara biniyorum 5500 devirden sonra sıkılıyo sıkıştığını belli ediyo bnm arabama bi biniyorum 4000 devirden 7000 devire kadar mermi gibi... bana öyle geliyoki 7000 de elektrik kesici girmese daha gidecek bide bazı arkadaslarımın rahatsız olduğu sert süspansionlar manyak bi güvenlik sağlıyo... virajlara girerken bayılıyorum ya mest oluyorum herkes hızını düşürürken sen aynı hızla girion virajlara sözün özü herşeyiyle beğeniyorum önce benim arabam olduğu için sonra opel olduğu için
astrammm' Alıntı:kardeş uzuyor uzamasınada sen toyata coralla surmemissin hıc bı sur derım emınım tıgraya uzamıyor dersın