opelde klima???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CeyCeyX

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Siteyi ziyaret et
selam bugun arac kiraladim albea 1.4 sole ve chery kullandimklimai actim aracta hic ve hic cekis kaybi yasmadim.. ama benim aracta klimayi acinca kaldirmak bile iskenceye donusuo ???neden boyle???bu arada chery full u 26 bin ve arac full deri fln fln cok hosuma gitti

bende buna dikkat ettim bizim opellerde klima açılınca kalkarken inip itekleyesim geliyor arkadaşın toyotasında böyle bir dert yok yine arkadaşımın 2004 golf aracındada aynıı bu şekilde klima açıkken inanılmaz kağnılaşıyor ford cmax denedim oda gayet normal iyi kalkıyor o kasaya göre

Son düzenleme:
Ceyhun muhtemelen Alia ya binmişsin o arabadaki malzeme kalitesi tam rezalet arka koltuklarına bi oturdum kafamı eğmek zorunda kaldım ön konsolun üstünü çok garip bir deriyle kaplamışlar alacalı bulacalı garip bişey ama klima olayında haklısın

gidipte albea yı övmüceksiniz herhal ..kalkın öle açın yaw klimayı yada açmayıın :) albea da no konfor ama opelde more konfor :)

albea 1.4 klimayi aciorum hic farketmiorum cekiste kalkarken bile fark edemiosun klima acik mi diil mi cok sasirttim :Schery alia kullandim araci cok begendim gercekten cok begendim. iscilik fln da cok hosuma gitti. aracla cukurlara girince fln icindeki ses e baktim ama ses yoktu . baya guzel almayi dusunuoruzama ilk once testini bulmak lazim.

Ben klimayi actigim zaman sorun yasamiyorum. Cekisde degisen birsey olmuyor....

Ben klimayi actigim zaman sorun yasamiyorum. Cekisde degisen birsey olmuyor....

bizimde 2200 motor aracımız olsa bizde bir sorun yaşamayız hemde turbo

ama malesef türkiye şartlarında 1600cc bile büyük motor sınıfına giriyor artık vergisi yakıtı derken millet 1200 cc araçlara yönelmeye başladı

bizimde 2200 motor aracımız olsa bizde bir sorun yaşamayız hemde turbo

ama malesef türkiye şartlarında 1600cc bile büyük motor sınıfına giriyor artık vergisi yakıtı derken millet 1200 cc araçlara yönelmeye başladı

motor hacmi ile klimanın iyi yata kötü soğutması, motoru boğmasının alakası yok. tamamen üzerindeki klima sistemi ile ilgili. diğer bir konuda da yazmıştım. bendeki 2 corsadan 2006 c kasa olanın kliması resmen süper. devir saati rölantide 0.6 da. klimayı açında 0.8 e geliyor ve yolda vs klimayı açınca motordan hissedilmiyor bile. ancak 5 kişi varsa arabada dik yokuşta çekiş farkı anlaşılıyor. tüketimi ise ben farkedemedim daha. hatta olmadığını defalarca anlatmama rağmen klimanın elektrikli olduğunu iddia edenler var. sonuç olarak, bu kullanılan malla ilgili yani.

bende arabayı ilk aldıgım zaman klimadan sıkayetciydim arac zor kalkıyordu yogun trafikte klima acıkken dur kalklardan stop bile ediyordu power box yaptırdım simdi hicbir sorun kalmadı ilk vitesteki olan hantallık kalktı 1.8 bezinli gibi oldu diyebilirim

Geri