hava sıcaklığıda çok önemli. mesela 35-40 derecede klimayı açarsam araba hiç gitmiyor; ama kışın 10 derecede açarsam bişey farketmiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakkaten doğru.şehir içinde klima açamıyoruz.zaten açınca gitmiyo meret.bide son zamanlarda kalkışta stop ediyo.bu ne ya işkence oldu.ne kadar güç alıyosa artık manasızca.<lpg lilerde resmen işkence haline döndü.Araç klimalı olsun diye o kadar para veriyoruz ondan sonra böyle sorunlarla karşılaşınca moralimiz bozuluyo.
sallicak durum yok elektırıkle calısıyor arastır bence :good:albea da klimanın elektrikle çalıştığını hiç sanmıyorum. imkansız gibi birşey. mercedes gibi markaların bile her modelinde yok elektrikli klima. arkadaşlar yazdım bu konuya daha önce. ya okumamışsınız. yada yorumu sallamamışsınız. klima denen alet elektrikli olanlar hariç motordan tahrik alır. o yüzden devir saati biraz daha yükselir. kendisi benzin yakmaz yani. piyasaki araçlarında marka model farketmeden %95 in üzerinde sistem böyle. markaya göre de klimaya iyi kötü denilemiyor. a firması x modeline başka klima, y modeline başka klima uygulayabiliyor. benim kullandığım ve bindiğim araçlar içinde gördüğüm en iyi klima kullandığım arabanın kliması (2006 corsac). fakat bilmiyordum bu özelliği. tesadüf oldu. örnek vereyim. 2000 yılında bizde bir kangoo bir de megan vardı. kangoo da klimayı açınca otomatikman 1 vites aşağı iniyordu araba. yakıt tüketimi ise berbat ötesi. megan ise çok iyi soğutmuyordu. fakat güçten düşüş kangoo gibi değildi. o da bayağı bir ekstra benzin harcatıyordu. ben şu anki arabam da tüketim farklılığını bile anlayamıyorum. hiç abartmıyorum, anlayamıyorum. benim araba da opel. demekki modelden modele değişiyor.