opelde klima???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CeyCeyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bende hiç fark yok açık veya kapalı.ama benzini ağlatıyo o da ayrı.gerçi sıkı trafikte hiç açmam acayip zorluyo dur-kalk larda klima.sadece uzunyolda açarım

valla bende hiç fark yok açık veya kapalı.ama benzini ağlatıyo o da ayrı.gerçi sıkı trafikte hiç açmam acayip zorluyo dur-kalk larda klima.sadece uzunyolda açarım

kısa mesafede bende açmam klimayı camları açarım zaten içerisi soğuyana kadar gideceğin yere varıyorsun bende uzun yolda açarım klimayı

Peki arkadaşlar bu motoru zorlayan klimamızı elektrikli olanla değiştirme şansımız varmı?
maliyeti ne olur???

walla ben her şartta kullanıyorum. çok bi değişiklik farketmedim. yanlız arkadaşımın hala oğlunda hyundai accent var klimayı açınca 2 dk sonra hararet yapıyo araç:D bide dayısında c200 var. çok şikayetci klimadan. klimayı açınca mercedes çekmez oluyo diyo:D sdc bizde yok yani bu sorun...

dün gene baktım denedim sorun yoktu...

o araba zaten çekmiyordur klimayı açınca da farketmiyordur :P :D şaka bir yana benim araba da da çok fazla farketmiyor.son kasa astralarda damı farklı bir sistem yaptıla aceba? çünkü vectra GT ye de bindim CDX 2.5 V6 yada bindim hangisi olursa olsun bir miktar etkileniyorlardı.

yokuş yukarı çıkarken klimayı kapatınca bizim astra öne doğru fırlıyor :D aynı şekilde yokuş çıkarken klimayı açarsan arkadan biri tutup geri çekiyormuş gibi oluyor :D

bende bugün farkettim boştayken klimayı 4. kademeye aldığımda rölanti aşağı yukarı inip kalktı normalmidir

Benim aracımda 1,6 astra G.Klima açıkken ışıklarda kalkmak bir işkence gibi.Araç devirlenene kadar akla karayı seçiyorum.Klima kapalı iken roket sanki mübarek.Asfaltı ağlatıyor.Klimaların bakımsız olması etkiler mi acaba?

Geri