G
Gökhan_55
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar uzun zamandır sitedeyim. ve bir çoğumuz gerek servislerden olsun, gerek kronik arıza bakımından olsun çeşitli sorunlardan dolayı opelden memnuniyetsizliğimizi dile getiriyoruz. ben de bu görüşlerden etkilenerek diğer markaların forumlarını araştırdım... Peugeot 307 si olanlar sakın almayın çok arıza veriyo demişler, volkswagen Passat TDI olanlar sakın almayın turbo arıza veriyor demişler, megane 2 alanlar sakın almayın direksiyon arızası veriyorlar demşler. İşin özü bu verdiklerim sadece örnek ve bu örnekleri arttırmak çok kolay...
Bence arabalarımızı ve servislerimizi kötülemek yerine daha değişik yollar bulmalıyız...
Bu arada araba işinin tamamen şans olduğuna inanıyorum. Sitede kronik sorun olarak gösterilen hiç bir şey henüz benm şansımdan mıdır bilinemz önüme çıkmadı...
herkese sorunsuz ve kazasız sürüşler dilerim...
Bence arabalarımızı ve servislerimizi kötülemek yerine daha değişik yollar bulmalıyız...
Bu arada araba işinin tamamen şans olduğuna inanıyorum. Sitede kronik sorun olarak gösterilen hiç bir şey henüz benm şansımdan mıdır bilinemz önüme çıkmadı...
herkese sorunsuz ve kazasız sürüşler dilerim...