Opel'i bazen kötülüyoruz ama hepsi aynıymışş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet bencede abartılıyor tüm servisler öyle örn bi tadığımız bora aldı opel al die ısrar etmemize rağmen hemde kredi çekti bide ikinci el araç vw gönen e kontrol ettirdiler alırken sorun yok hiçbir şekilde adı var vw demişler neyse aradan bir hafta geçti elektrik sorunu çıkardı araç servise gitti demişler elektrik sistemi çöktü 800 ytl masraf gönende çalışan komşumuzda gece çağırdı servise gitti sorunsuz halledildi hemde masrafsız düşünebiliyomusunuz asıl bomba aracın bilgilerini girince çıkıyor araç takla atmış araç boyalı servisin bu ihmalkarlığımı desem para mı yedirdiler bilmiyorum araç arkasını sektire sektire gidio farketmemişler o kadar da abartmaya gerek yok vw halk arabası die boşuna demiyorum araçları üst sınıfmış hadi beyaw araba görmesek yutturcaklar opel 1950lerde deri döşeme sunarken vw kumaşa talimdi neyse vwcileri kızdırmayalım

Son düzenleme:
açık konuşayım vw ne olursa olsun hiç bir zaman kanım ısınmadı.vw lere her yönden hiçbir şekilde kanım ısınmadı.ama audi başka.bmw merco OPEL başka tabi

opel sağlam en azından uzun ömürlü birde öyle takoz değil diğerleri gibi

ama konfor olarak vw herzaman için opelden iyidir..

sende zaten bir vw sevdası var bu aralar.hadi bakalım:)

Aracımı vw ci bir arkadaş kullandı ve VAY ANASINI BEEEE dedi:) yani sanılanın aksine konfor açısından da çok bir fark yok...Opel sadece kaliteyi vw ne göre ucuza veriyor.

opeli her zaman her şekilde vw e tercih ederim

en iyi araba bütçemize göre sahip olduğumuz arabadır.
benim için 3 ay öncesine göre en iyi araba 93 broadwaydi.ama şimdi tabikiiiiiii opel :kop:

Son düzenleme:
Geri