Opel'i bazen kötülüyoruz ama hepsi aynıymışş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kesinlikle katılıyorum...
:good: :good: :good:
Şimdiye kadar aldığım araçların 4'ü opel. (Taunus, VW, Reno 12, rekord 1.7, kadett 1.1, murat 124, Doğan, Reno 9, Reno 11 flash, vectra ) En az sorunu opellerde yaşadım diyebilirim.

:good: :good: :good:
Şimdiye kadar aldığım araçların 4'ü opel. (Taunus, VW, Reno 12, rekord 1.7, kadett 1.1, murat 124, Doğan, Reno 9, Reno 11 flash, vectra ) En az sorunu opellerde yaşadım diyebilirim.

tecrübe :good: :good: :good:

sende zaten bir vw sevdası var bu aralar.hadi bakalım:)

Aracımı vw ci bir arkadaş kullandı ve VAY ANASINI BEEEE dedi:) yani sanılanın aksine konfor açısından da çok bir fark yok...Opel sadece kaliteyi vw ne göre ucuza veriyor.

bizim insanımının bi huyu bu pahalı olan malın gerçekten kaliteli olduğuna inanıyorlar aynı malı insanımız daha iyi bir dükkanda daha yüksek bir fiyata buluyo bu öbüründen daha iyidir diye gidip onu alıyor Vw dende durum böyle olmayacak arabalara olmayacak paralar isteniyo vw kalite ve güvenlik bakımından opelden üstün bir araç değil bence bunu söylerken kimse c kasa vectra ile güncel kasa passat ı kıyaslamasın lütfen

vw araçlar içinde yeni kasa passat ı beğeniyorum ama içi pek hoşuma gitmedi nedense.çok yüksek geliyo ya ön kokpiti

vw ne diyebilirim konfor bence opel daha konforlu vw kaliteli demeyin görüyoruz 200000km testlerinde 4 yılda 200000km geçicem ve içi yıpranıcak napiim ben öle arabayı astra 200000km sonunda yıpranmadan iz yok bana yok direksiyon falan demeyin adamın nasıl kullandığını bilemezsiniz

araba benim için bayan gibidir arkadaşlar ne kadar nazik davranırsanız oda size o kadar az kapris yapar bunun marka ve modeli olmaz.tamamen kullanışa bağlı bence

kahrolsun tospagen:)) yaşasın OPEL heheh

tospagen:):)ayrıca aynen katılıyorum araçlar aynen bir bayan gibi.arabaya bakacaz ki o da bize baksın.

Geri