Opeli seçtim çünkü ...! söz sizde

Opel'i seçme nedeniniz nelerdir?

• Kullanılan toplam oy
    251
güvenli araçlar olduğunu gördüm.Bu sebeple şimdi ve sonra opel diyorum.

Bence kesinlikle güvenli yanlız ben hala alışamadım arabanın büyüklüğüne.

benim alış nedenim çok farklı bir zamanlar evlenmek istediğim kızı arkadaşımdan ödünç aldığım reno 12 ile pastaneye götürdüm tam o sırada bir çift daha geldi bizimle aynı anda onun arabası opel vectraydı.kız bana demezmi bizim olmaz böyle bir arabamız diye.. neyse onunla orada bu olaydan dolayı ayrıldık ve evlenmedik. bende ilk olarak ona inat aldım daha sonrada sağlanlık, konfor, güven, dayanıklılık böyle araba başka nerede var ogün bugün opelciyim

benim alış nedenim çok farklı bir zamanlar evlenmek istediğim kızı arkadaşımdan ödünç aldığım reno 12 ile pastaneye götürdüm tam o sırada bir çift daha geldi bizimle aynı anda onun arabası opel vectraydı.kız bana demezmi bizim olmaz böyle bir arabamız diye.. neyse onunla orada bu olaydan dolayı ayrıldık ve evlenmedik. bende ilk olarak ona inat aldım daha sonrada sağlanlık, konfor, güven, dayanıklılık böyle araba başka nerede var ogün bugün opelciyim

Vay be çok değişik bi hikaye

Opelin bayanlarla olan ilişkilerimizde de bize yardımcı olduğu kanıtlanmıştır arkadaşlar:)

Allah tan Opel gelmiş :D :D ya ferrari merrari dursaydı kaza bela :D :D

Fiyatı, Güvenliği, performansı için opeli seçtim.

"Valla babam ilk acemi araban olucak; broadway alalım die ısrar edip tüm 2. el broadway ilanları gözüme sokmasına rağmen internet, galeri, gazete ve dışarda sorarak yaptığım tüm araştırmalar sonunda corsa ya yada polo ya bakmaya başladım..Gazete ilanından bulduğum opel için gittim ve baktım.Tuuhaf ama bu arabayı alıcam nolursa olsun dedim..Babamı ve bir kaç servis kontrolü sonucunda ;uyuz ve bir garip yaradışlı adamdan kurtardım opelim corsamı:rolleyes: :rolleyes: ve aldım,,çok memnunum:p ""

Opeli seçtim çünkü babamdan miras.

Geri