Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar malum dağ havası özelliklede su kenarına gideceğimiz için yeterince soğuk olacaktır! Yeni tahminin çıkmasını bekledim buraya yazmak için ve en güncel bilgilere dayanarak şunu söyleyebilirim bolu merkezde (ortalama rakım 750m ) hava 5 derece civarı olacak ama biz yükseklere tırmanacağımız için (ortalama 1600m) hava sıcaklığı sıfır civarı olacak! ayrıca bolu merkez olarak hafif karlakarışık yağmur beklenmekte ama bizim gideceğimiz yerde de buna bağlı olarak kar yağışı olacaktır. Fakat benim fikrimce öyle lapa lapa kar yağmayacaktır. Ama yinede yerleri hafiften ıslatır ve bu nedenle dona çekebilir.
Siz siz olun dikkatli gelin ayrıca Türk polisinin işi belli olmaz benden yazın bile zincir istemişlerdi onun için bulabilirseniz gelirken yanınızda zincir getirin:) Sakın böyle dedim diye takmayı gerektirecek derecede yağış olacak sanmayın: Ben polislere karşı önlem olsun diye söyledim. Bu arada yol boyunca yer yer sis olacaktır, buna da hazırlıklı olun!
Şimdi önünüze çok karamsar bi hava durmu çizmiş olabilirim. Sakın bu sizi korkutmasın... Bir meteoroloji çalışanı olarak bence hava durumu bizim organizasyonumuzu etkilemez, siz yeterki sıkı giyinin:good:
Bence çok güzel bi piknik olacak...
Ben elimden geldiğince tahminleri güncel tutmaya çalışırım. Zira meteorolojide havanın değişkenliğinden kaynaklı 3 günden sonra tutarlılık giderek düşer!

Dragon +2
Zarganax +1

Skyeye
Comwolf1980
Respect +1
weSti555+1
MaviGSI
Zge38 +1
Tarıkc (kesindeğil)
Mahoni71 (kesin değil)
Milupa
Volkanx
FCP
Alper06
TheOne +1 (kesin değil)
oguztech+1(kesin değil)
Arifba +1
Harun

Opelim.net tarihi bir buluşmaya imza atmak üzere :good:

( ama eskiler doydu galiba buluşmalara,üzülüyorum valla :cry: )

yavuz abi bugün harunla konuştuk ya bi adminlerimizi modlarımızı görseydik demi heleki böyle bir buluşmada...

yani Alper pes bu yazıyı okuyan gelmez yahu söle yaz lutfen hava 20 derece gayet gunesli ama siz postalları da getirin :D :D :D

weSti555' Alıntı:
yani Alper pes bu yazıyı okuyan gelmez yahu söle yaz lutfen hava 20 derece gayet gunesli ama siz postalları da getirin :D :D :D

:) :) :)
sen bakma dediklerime meteorolojinin görevi olabilecek en kötü senaryoyu yazmaktır :D
vesselam hava gayet güzel hatta tam piknik havası denebilecek ölçüde :cool:

Şu evin boya işi vs cumartesi bitse kesin geleceğiz ama bişi diyemiyorum hala...

skyeye' Alıntı:

Dayanışma bölümü açalım sitede :pon:

Serkan boya işinden anlamam ama yardımım dokunabilecek her konuda yanındayım dostum ;)

Hee birde benim tanıdığım Serkan bu boya işi Cumartesi kesin bitecek derse biter :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri