Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tnng yln ordudrift yiğit 52 ...... ve alem cocuk turbo ferdı de gelıyoruz (kesun degıl) arkadaslarla konusacagız..

abi çok sakat iş yapıonuz gibi gelio bana yollar kötü hava soğuk fazla geceye kalmamaya bakın derim ben
bide yollarda donma filan offf gerçi alper gelirse içinizde bi ferahlık olur ama benden sölemesi bende gelmeye çalışıcam ama kesin bişi sölemeyim

gelin gelin.unutmayınki dikkatli kullanmak gerek.Fazla geceye kalmama fikri hepimizin aklında .İnşallah aksilik olmaz.

hepınıze ıyı eglenceler ne mutlu cok uzak kalıyo bana bolu dagı yaa

exilegs' Alıntı:
abi çok sakat iş yapıonuz gibi gelio bana yollar kötü hava soğuk fazla geceye kalmamaya bakın derim ben
bide yollarda donma filan offf gerçi alper gelirse içinizde bi ferahlık olur ama benden sölemesi bende gelmeye çalışıcam ama kesin bişi sölemeyim

Nesi sakat anlamadım Exilegs??

İstanbul-Bolu Dağı 220km ( otoban )
Ankara-Bolu Dağı 220km ( otoban )

Her 2 ilde buluşma noktasına maximum 2 saatlik mesafede..

Kimse kimseyi zorla getirmiyor,kendine güvenmeyen tabiiki yola çıkıp gelmesin.. Aramızda otobanda 2 saat otomobil kullanamayacak arkadaş varmıdır?

Çok sıcak bir organizasyon olacak arkadaşım,yollar rahat olur herkesin içi rahat olsun.. Allahın izniyle süper bir gün bekliyor bizleri.. Emre'ninde dediği gibi geceye kalmayacağız tabiiki.. Saat 12:30 gibi buluşursak 16:30 gibi vedalışırız kimse geceye kalmaz inşallah :good:

Sende işlerini ayarla Exilegs.. Bekliyoruz ;)

mesafe önemli değil isterse 400 olsun 500 olsun bem km sinde dilim tabiki kimse kimseyi zorla getirmiyo bolu dağı korkutuyo beni o kadar 3 gün önce önümde babamın arabası çok büyük bi kaza geçirdi.birazda ondan belki Saygılar...

Dragon +2
Zarganax +1
Skyeye

Comwolf1980
Respect +1
weSti555+1
MaviGSI
Zge38 +1
Tarıkc (kesindeğil)
Mahoni71 (kesin değil)
Milupa
Volkanx
FCP
Alper06
TheOne +1 (kesin değil)
oguztech+1(kesin değil)
Arifba +1
Harun
Tuning yln (kesin değil)
Ordudrift (kesin değil)
Yiğit 52 (kesin değil)
Turbo Ferdi (kesin değil,üye ol hemen:D )
Exilegs (kesin değil)

exilegs' Alıntı:
mesafe önemli değil isterse 400 olsun 500 olsun bem km sinde dilim tabiki kimse kimseyi zorla getirmiyo bolu dağı korkutuyo beni o kadar 3 gün önce önümde babamın arabası çok büyük bi kaza geçirdi.birazda ondan belki Saygılar...

Çok geçmiş olsun umarım kötü bir durum yoktur :(

Trafikte olabiliyor maalesef,hepimiz her an tehlikedeyiz.. Herşeyin başı dikkat!!

saolasın arabada hasar varda ucuz atlattık çok şükür içindekilerde bişey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri