Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhancım çok geçmiş olsun abi
indtop1oto6xu5.jpg
logodrehungom5.gif
10fastfuriousja7.jpg

zzzzdw3za6.gif

Dragon +2
Zarganax +1
Skyeye
Comwolf1980

Respect +1
weSti555+1
MaviGSI
Zge38 +1
Tarıkc (kesindeğil)
Mahoni71 (kesin değil)
Milupa
Volkanx
FCP
Alper06
TheOne +1 (kesin değil)
oguztech+1(kesin değil)
Arifba +1
Harun
Tuning yln (kesin değil)
Ordudrift (kesin değil)
Yiğit 52 (kesin değil)
Turbo Ferdi (kesin değil,üye ol hemen:D )
Exilegs (kesin değil)

yeni gördüm gerçekten çok geçmiş olsun bende ist yolundaki halk otobüsünün faciasına bizzat sahit olmuştum arabadan soğumuştum ama hayat naparsın insanların ömrü yollarda geçiyo gerçekten süper dehşet bi buluşma olacak da hani diyorum o saati 12:30 u biraz daha mı erkene alsak hani muhabbet için daha çok zaman kalır diye düşünüyorum bide gelen arkadaşların hepsi deneyimli insanlar araba konusunda cm lerce karda yağsa benim güvenim tam ya opelcilere bişey olmayacağına eminim tabi ki büyük konuşmakta iyi değil neyse işleri ayarlayıp inş bende gelecem süper buluşma :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

M@honi' Alıntı:
yeni gördüm gerçekten çok geçmiş olsun bende ist yolundaki halk otobüsünün faciasına bizzat sahit olmuştum arabadan soğumuştum ama hayat naparsın insanların ömrü yollarda geçiyo gerçekten süper dehşet bi buluşma olacak da hani diyorum o saati 12:30 u biraz daha mı erkene alsak hani muhabbet için daha çok zaman kalır diye düşünüyorum bide gelen arkadaşların hepsi deneyimli insanlar araba konusunda cm lerce karda yağsa benim güvenim tam ya opelcilere bişey olmayacağına eminim tabi ki büyük konuşmakta iyi değil neyse işleri ayarlayıp inş bende gelecem süper buluşma :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good:

muhabbetmi? Mahoni sen hiç konuşmuyorsunki kardeşim :)

kardeşim çok geçmiş olsun!
merak edecek bi durum olmaz yol konusunda öyle dona çekme olayı olmayacağına inanıyorum. Olursada en fazla dağın zirvelerine doğru hafif kuytu yerlerde olur...
İsterseniz arkadaşlar zaten arabalara toplanıp 4erli gitmeyi düşünüyoruz. Benim arabaya da kışlık lastikleri zaten taktırıcam bu hafta olmadı benim arabaylada gideriz. Bence bunlar kafaya takılacak problemler değil. Sen yeterki gelecem de bi çözümü bulunur!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri