geçmiş olsun..exilegs' Alıntı:saolasın arabada hasar varda ucuz atlattık çok şükür içindekilerde bişey yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçmiş olsun..exilegs' Alıntı:saolasın arabada hasar varda ucuz atlattık çok şükür içindekilerde bişey yok
M@honi' Alıntı:yeni gördüm gerçekten çok geçmiş olsun bende ist yolundaki halk otobüsünün faciasına bizzat sahit olmuştum arabadan soğumuştum ama hayat naparsın insanların ömrü yollarda geçiyo gerçekten süper dehşet bi buluşma olacak da hani diyorum o saati 12:30 u biraz daha mı erkene alsak hani muhabbet için daha çok zaman kalır diye düşünüyorum bide gelen arkadaşların hepsi deneyimli insanlar araba konusunda cm lerce karda yağsa benim güvenim tam ya opelcilere bişey olmayacağına eminim tabi ki büyük konuşmakta iyi değil neyse işleri ayarlayıp inş bende gelecem süper buluşma :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: