Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon +2
Zarganax +1
Skyeye
Comwolf1980
Respect +1
weSti555+1
MaviGSI
Zge38 +1
Tarıkc
Mahoni71
Milupa
Volkanx
FCP
Alper06
oguztech+1(kesin değil)
Arifba +1
Harun
Tuning yln
Yiğit 52
Turbo Ferdi
Mefayi
Exilegs

güncel liste bu arkadaşlar.. lütfen unuttuğum arkadaşlar varsa isimlerini eklesinler..

vallaha hava şartları cuma günü bozuyormuş bilginize
indtop1oto6xu5.jpg
logodrehungom5.gif
10fastfuriousja7.jpg

volkanx' Alıntı:
şu an için 29 kişi görünüyor vay beaaa...!

Volkancım şu dakika itabarı ile sitemizin 2065 üyesi var... 2065 kişiden 29 kişi.. yaklaşık % 1.5 'e tekabül ediyor.. Pek başarılı olduğumuz söylenemez aslında.. :sorry:

neyse Yavuz abi hele bi cuma cumartesi olsun insanlar heyecanlanır bi 50 kişi gelir o zman belki :) hem böyle de olsa sağlık olsun önemli olan samimi bir ortamın oluşması ki bu 2 kişiyle bile oluyor...

volkanx' Alıntı:
neyse Yavuz abi hele bi cuma cumartesi olsun insanlar heyecanlanır bi 50 kişi gelir o zman belki :) hem böyle de olsa sağlık olsun önemli olan samimi bir ortamın oluşması ki bu 2 kişiyle bile oluyor...

+ 5000

tarikc' Alıntı:
liste neden iki renkli :) siyahlar ve kahverengiler? nedir manasi?

guzel bi soru Tarık çaycılar la kahveciler diye ayırım yapıyo Yavuz o kadar soledim yapma etme diye ama dinletemedim

neyse cevap gelir yakında :D

Bende katılmayı çok isterdim ama bu hafta sonu uymuyor ne yazıkki. Hep özenmişimdir böyle internet ortamından birbirini tanımayan insanların toplanıp bişeyler yapmasına, bi nasip olmadı bana, şimdiden iyi eğlenceler herkese, birdahaki sefere söz, şimdiden ekleyebilirsiniz listeye...

(Bu arada hava çok kötü olacakmış haftasonu, kapalı biyer kararlaştırmanızı tavsiye ederim)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri