Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
naughty' Alıntı:
Keşke bende gelebilseydim ya ama sınavlarım ve sunumlarım başladı :( bunların dışında zaten Boluya kadar kullanmam çok zor olur, cesaret edemem bayan olunca böle oluyo işte :)

çoğu arkadaş eşiyle geliyo zaten ben dahil... mesela respect ve eşi bizim arabayla gelcekler.. yani 2 aile gitcez aynı arabayla... sende böye gruplara katılabilirsin gelmek istersen... kendi arabanla gelmen şart değil yani...

buarada,dostlar gün yaklasiyor,ankara icin soruyorum nerede görüsüp hangi saatte bulusucaz yola cikmak icin henüz belli degil mi?

respeck halledecek bugün veya yarın bu olayı... yola gitti bi gelsinde

yaaa arkadaşlar yanlız şöyle bi durum var...

hava durumu neyi gösterecek belli...

bu şartlar altında işi tehlikeye atmayalım... biliyosunuz bolu dağı biraz tehlikeli bi bölge bu yönden...

polis durdurur zincir takmadan bırakmaz falan... bende ve çoğu arkadaşta ne zincir var nede kış lastiği...

wallahi kötü şeylerden bahsetmek istemem ama,daha geçenlerde istanbula eve dönerken,boluya çıkar çıkmaz arabanın camları çiğden dolayı ıslandı yerler keza cam gibi oldu,yağmur yok bakın çiğ var dağda herneyse tırnamış bitti iniş ikinci virajda önümde giden tırın stop ışıkları yanar yanmaz yan döndüğünü gördüm,dorsesi körüklüydü yani ilk kısım çekiciye sabit arada elektrik kabloları ve ikinci bi dorse var... L şeklini aldı ve yolu kesti,tırın kupası uçurum tarafındaki yarım duvara sürte sürte 50-60metre kayarak ilerledi,ben ardında zor durabildim,yanımda bi tır daha vardı o yüklüymüş benden daha rahat durdu fakat aynadan arkayı kontrol ettiğimde arkamdan gelenlerin süratli olduğunu gördüm arabayı daha güvenli olduğunu düşündüğüm,o an durmuş olan iki tırında arasına aldım,anlık hareketlerdi bunlar herşey olabilirdi yani ve arkamdan gelen araba tırın altına girmemek için soldaki beton bariyere vurdu,ben araya salmamış olsaydım opelimi direk bana bindirecekti arkadan gelen,arabadan çıkıp hemen yola fırladım el kol kaldırıyorum milletin dikkatini çekeyim diye ama geç kalanlar yada ani frene basanlardan 3araç daha birbirine vurdular,yani kişisel dikkatimiz çok önemli yinede kazalar tek taraflı olmuyor,karşındakinin tutumuda otomatikman seni etkiliyor,allah göstermesin..
bolu dağı yazları bile sisli oluyor bu bi gerçek...
yinede organizasyonda varım,kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum yanlış anlaşılmasın,paylaşmak istedim hepsi bu.
sevgiler

organizasyonda bende varım tabiki... benimki sadece bi uyarı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri