Opelim.net 3.yaş günü ve YILIN BULUŞMASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dragon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alper senin lastikler iyi durumda mı?

beni araba kalırsa senin lastikleri alırım orda haberin olsun... :-)))

dragon' Alıntı:
Dayanışma bölümü açalım sitede :pon:

Serkan boya işinden anlamam ama yardımım dokunabilecek her konuda yanındayım dostum ;)

Hee birde benim tanıdığım Serkan bu boya işi Cumartesi kesin bitecek derse biter :good:

eyvallah ama boyacıyla konuştum şimdi pazar geliyomuş :(

naughty' Alıntı:
Keşke bende gelebilseydim ya ama sınavlarım ve sunumlarım başladı :( bunların dışında zaten Boluya kadar kullanmam çok zor olur, cesaret edemem bayan olunca böle oluyo işte :)

itinayla astra 1.6 16V Elegance kullanılır bilginize :D :D :D :D :D yani insan astra hastası olunca araba da elegance olunca böyle oluyo işte

HAVA ŞARTLARI ELVERİŞSİZ OLURSA ORGANİZASYONU KAPALI BİR MEKANDA YAPABİLİRİZ ARKADAŞLAR.. CUMA GÜNÜ KESİNLİK KAZANACAK..

Abi Kesin Olsun Bak Ben Taaaaaa Ordu Dan Gelicem Kesin Yazzz Beni Ama Su Yeri Ne Olur Kesinlestirelim Artik Gelen Arkadaslarimi Sayiyorum

1 Tnng Yln
2 Yİgİt 52
3 Mefayİ
4 Turbo Ferdİ

Isterse Gok Tasi Dussun Ben Geliyorum Abi Kararlastirdik.. Bekle Beni Oopelim..... :)

abi İskenderun uzak olmasa bende gelirdim ne kadar güzel birşey ama gönlümüz ve kalbimiz sizinle DİKKATLİ KAZASIZ BELASIZ GİDİP GELİN İNŞALLAH arkadaşlar...katılan tüm arkadaşlara da selam söylersiniz artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri