Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

Galiba ne yapılsa yapılsın herkesi memnun edemiyorsunuz :) ..neyse...
Ben dekontu,adresi mail attım beklemedeyim..

dün 5 t shirt ve 10 sticker ım elime ulaştı. 1.79 boy ve 125 kg ağırlığa tshirt dayanamadı ve yandan patladı.:D ilk giydiğimde tshirt beni o kadar sevip kavradı ki.ekmek teknesinde ki kirli gibi yarıya kadar göbek açık gezdim.ev halkının çıkar o tshirt ü fatih ürek gibi oldun tepkilerine karşın opelim net aşkıyla yatasaya kadar sırtımdan çıkarmadım.

T SHİRT VE STİCKER BASIMINDA VE ULAŞIMINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

:D:D:D

ya kusura bakmayın bedenlerle ilgili sorun pek bizden kaynaklanmıyor gibi. karşılıklı sorunlarımız var. Merthan bugün tshirt basımı yapan yerle görüşecek artık site üyelerimiz biraz iri çıktı tshirtler dar bize xxxxxxxl tshirt yaparmısınız diyecek :D:D:D

bende birz bekliim bari :) ölçüğelre göre bana bile xxl oluo tişört ümü ölçünce :)

ben zaten sticker için alıoyrum siyahla yazın pişeriz :) yada elinde fazla olan paylaşırsa süper olur ;) :tşk:

dün 5 t shirt ve 10 sticker ım elime ulaştı. 1.79 boy ve 125 kg ağırlığa tshirt dayanamadı ve yandan patladı.:D ilk giydiğimde tshirt beni o kadar sevip kavradı ki.ekmek teknesinde ki kirli gibi yarıya kadar göbek açık gezdim.ev halkının çıkar o tshirt ü fatih ürek gibi oldun tepkilerine karşın opelim net aşkıyla yatasaya kadar sırtımdan çıkarmadım.

T SHİRT VE STİCKER BASIMINDA VE ULAŞIMINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER
gülmekten yarıldım :D :D allahta seni güldürsün :D

tshirtler yazlık yani kumaşı pişirmez sizi. Sticker dağıtımı için tshirt alanlar öncelikli. şuan için sadece sticker gönderimi düşünmüyoruz. Ama bilindiği gibi tshirt alanlara 2 adet yolluyoruz isteyen bir tanesini bir başka üyeyle paylaşabilir.

Arkadaşlar gerçektende tshirtün kumaşı yakacak kumaştan değil gayet ferah tutar siyah olmasından dolayı yakmaz yani güzel bir kumaşı var..o konuda içiniz rahat olsun yeliz ablanında dediği gibi biraz beden konusunda sıkıntılı herhalde tshirtü üreten firmada çalışanların hepsi zayıf olsa gerek biz göbeklileri düşünmemişler:D

Geri