Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

beden kousu hallolursa bnde alacağım :) bi terslik varda ne :) medium tişörtüm ölçüleri xxl ile aynı çıkıo

işte siparişleri evdeki dar bir tshirtünüzü ölçün ve verdiğimiz ölçülere uyuyorsa ona göre sipariş versinler. Çok KASLI :D (özellikle göbek kası çalışmış olan ) arkadaşlar için bişiler yapmaya çalışacağız :D

bi soru sorcağım işbank hesabından bu garanti hesabına pra yollayabilrmiyiz ?

Benim t-shirtlerimde bugün geldi, biraz önce denedim; boyu fena değil ama darlık konusunda benim göbek(cik)'den dolayı sorun yaşadık.. Artık kilo vermem için bir bahanem daha oldu, Teşekkürler opelim.net :D
Hızlı teslimat için Yeliz başkana teşekkürler
not: bendekiler xxl , boy 1,80 kilo 95 , göbek: fena daha almayan arkadaşlar ona göre sipariş versin :)

İşbankasından eft yaparsan pazartesi 10:00 gibi geçer hesaba bildiğim kadarı ile..

aaa boyutları yazmıştım ama yanlış yeremi yazdım acaba yoksa gönderemi tıklamadım? Neyse görünürde yok tekrar yazayım :D

en boy
XXL 50 70
XL 48 70
L 46 68
m 44 66

evdeki tshortlerimi ölçtüm. böle bildiğiniz mavi, lcw fln. ben L giyiyorm ve ölçüleri en 58 boy 70. yani boy için sorun olmiicak görüyorm bi xL, hatta L bile olacak ama endeki darlık hakkatten beni de fatih ürek'e çevirecek :D ankara sokaklarında haydili lillili lillili diye çok gezerim ama bu kadar benzerliğe cesaretim yok :D
enden bi 10 cm eksik görünüyo; ki bunun arkalı önlü oldugunu düşünürsek çevredeki fark 20cm ye çıkıyor:eek: içine sığmam mucize olur heralde :D

çok özel bilgiler: boy=175cm, kilo=90kg(şimdilik :D)

Arkadaşlar xl xxl isteyenlere tshirt göndermeyeceğiz şuan için. m l isteyenlere xl xxl göndereceğiz. diğerleri için tshirtleri yapan firmayla kavga içindeyiz. pazartesi bir cevap almış oluruz sanırım. bu arada eğer firmayla kavgamızda başarılı olursak küçük gelenleride değiştireceğiz.

Geri