Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

beden kousu hallolursa bnde alacağım :) bi terslik varda ne :) medium tişörtüm ölçüleri xxl ile aynı çıkıo

işte siparişleri evdeki dar bir tshirtünüzü ölçün ve verdiğimiz ölçülere uyuyorsa ona göre sipariş versinler. Çok KASLI :D (özellikle göbek kası çalışmış olan ) arkadaşlar için bişiler yapmaya çalışacağız :D

bi soru sorcağım işbank hesabından bu garanti hesabına pra yollayabilrmiyiz ?

Benim t-shirtlerimde bugün geldi, biraz önce denedim; boyu fena değil ama darlık konusunda benim göbek(cik)'den dolayı sorun yaşadık.. Artık kilo vermem için bir bahanem daha oldu, Teşekkürler opelim.net :D
Hızlı teslimat için Yeliz başkana teşekkürler
not: bendekiler xxl , boy 1,80 kilo 95 , göbek: fena daha almayan arkadaşlar ona göre sipariş versin :)

şimdi yapsam havlaeyi bu akşam yada yarın ulaşırmı elimize :?

İşbankasından eft yaparsan pazartesi 10:00 gibi geçer hesaba bildiğim kadarı ile..

hmm tşkkürler.

aaa boyutları yazmıştım ama yanlış yeremi yazdım acaba yoksa gönderemi tıklamadım? Neyse görünürde yok tekrar yazayım :D

en boy
XXL 50 70
XL 48 70
L 46 68
m 44 66

evdeki tshortlerimi ölçtüm. böle bildiğiniz mavi, lcw fln. ben L giyiyorm ve ölçüleri en 58 boy 70. yani boy için sorun olmiicak görüyorm bi xL, hatta L bile olacak ama endeki darlık hakkatten beni de fatih ürek'e çevirecek :D ankara sokaklarında haydili lillili lillili diye çok gezerim ama bu kadar benzerliğe cesaretim yok :D
enden bi 10 cm eksik görünüyo; ki bunun arkalı önlü oldugunu düşünürsek çevredeki fark 20cm ye çıkıyor:eek: içine sığmam mucize olur heralde :D

çok özel bilgiler: boy=175cm, kilo=90kg(şimdilik :D)

Arkadaşlar xl xxl isteyenlere tshirt göndermeyeceğiz şuan için. m l isteyenlere xl xxl göndereceğiz. diğerleri için tshirtleri yapan firmayla kavga içindeyiz. pazartesi bir cevap almış oluruz sanırım. bu arada eğer firmayla kavgamızda başarılı olursak küçük gelenleride değiştireceğiz.

bn xxl istiodum istersem gelmicekmi şimdi :)

Geri