Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

ben t-shirt istemiyorum.sadece sticker alacağım.onun ayarlamasını biran önce yapamazmıyız yeliz hanım.yok tshirt almadan sticker yok deniyorsa o zaman biz bastıralım takalım aracımıza

bunu yapacak arkadaşa minnettar kalırım doğrusu

Arkadaşlar xl xxl isteyenlere tshirt göndermeyeceğiz şuan için. m l isteyenlere xl xxl göndereceğiz. diğerleri için tshirtleri yapan firmayla kavga içindeyiz. pazartesi bir cevap almış oluruz sanırım. bu arada eğer firmayla kavgamızda başarılı olursak küçük gelenleride değiştireceğiz.
walla son derece şeffaf bi msj olmuş teşekkürler ve tebrikler! :good:
sonuçta burdaki insanların talebi doğrultusunda böle bi işin altına elinizi koydunuz. bütün aksiliklere rağmen size ancak teşekkür edilebilir bence. allah utandırmasın diyorm. umarım bu sorunu çözebilirsiniz. yoksa hevesimiz kursağımızda kalacak :(

Sonuçta site yönetiminin bir hatası yok bu konuda..Resmen imalatçı firmanın işgüzarlığı olmuş olay..Yahu burası çocuklar için olan forum sitesi değil ki araba forum sitesi..araba nedir..göbek yapan birinci etkendir:D göbekli adama yapılacak iş mi şimdi bu:D eyy sitenin istanbulda oturan babayiğit üyeleri şöyle firmanın kapısından göbekleri bile gösterseniz yeter adamalar korkarda yaptıkları işi düzeltirler belki:D

normalde xxl mı giyiyorsun?
yani diğer tshirtlerinin bedeni xxl mı?

hayır medium largge fln üstüme biraz bol olan tişörtümü ölçtüm xxl yaki ölçülere denk gelior o yüzden

o zaman xxl iste benim normalde medium giyen bir arakdaşıma tam oldu xxl

öle isticmde bu yazı takıldı aklıma
Arkadaşlar xl xxl isteyenlere tshirt göndermeyeceğiz şuan için. m l isteyenlere xl xxl göndereceğiz. diğerleri için tshirtleri yapan firmayla kavga içindeyiz. pazartesi bir cevap almış oluruz sanırım. bu arada eğer firmayla kavgamızda başarılı olursak küçük gelenleride değiştireceğiz.

Geri