Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

bende alacaktım ama bu beden isi beni iki arada bıraktı l isterim kucuk olur xl isterim buyuk olur ben birseyi denemeden almayı pek sevmem olmadıgı zaman hayal kırıklıgı hıç kullanamadın koy bi kenara dursun yada degiştirme derdi neyse bir buluşma gerceklesirse o zaman deneyip alabilirim aan herkese hayırlı olsun iyi gunlerde giysinler

bende alacaktım ama bu beden isi beni iki arada bıraktı l isterim kucuk olur xl isterim buyuk olur ben birseyi denemeden almayı pek sevmem olmadıgı zaman hayal kırıklıgı hıç kullanamadın koy bi kenara dursun yada degiştirme derdi neyse bir buluşma gerceklesirse o zaman deneyip alabilirim aan herkese hayırlı olsun iyi gunlerde giysinler
abi sen bana boy kilo söle ben olup olmicanı söyliyim sana hemen:)

bu arada bi ara opel team'e uğrarsan hem denersin hemde olursa alırsın

Yeliz Hanım Bi Fikrim oLucak. beLki saçma gelicek beLki bana kızıcaksınız.

T-Shirt parası 20 YTL. BanKa Havale Parası Öğrendiğime göre (yalan olmasın) 22 YTL. Kargo Parasıda EkLenince 50 YTL yi buLuyor. AsLında onu alış verişsitelerine koysanız nasıL oLur? meseLa bu t-shirt leri koyun ordan da Kredi Kartı numarasından satın alabilsek. NasıL oLur? (O Tür Alış Verişte Site O Parayı Size HavaLe Ediyomu etmiyomu o konuda fikrim yok sadece aklıma geleni paylaşmak istedim.. SaygıLarımLa)

Diğer Üyelerin Fikirlerinide bekliyorum.

Son düzenleme:
kredi kartınızı kullanabilmeniz için bizim bu işi ticari amaçlı yapıyor olmamız ve pos cihazımın olması gerekiyor. Ama biz şirket kurup ürünü satamayacağımıza göre pos makinası ve kredi kartı olmaz. Ayrıca o sitelerden ldığınız ürünler içinde kargo ücreti yine ödenecektir. tek fark 2 liralık havale ücreti oluyor yani burda

Teşşkür Ederim GerekLi açıkLama oLdu. Ancak dediğim gibi akLıma geLeni söyLedim :) FaydaLı oLmadı ama yinede bi öneriydi. Sizde HakLısınız Tabi. Tekrar TeşekkürLer. :)

Geri