Opelim.Net T-Shirt ve Sticker

valla bu iş iyi olduu şimdi ben parayı yatırp mail olarak mı atıcam tam olarak nası olcak

aynen öle dekontu maille atıcaksınız

bende alacaktım ama bu beden isi beni iki arada bıraktı l isterim kucuk olur xl isterim buyuk olur ben birseyi denemeden almayı pek sevmem olmadıgı zaman hayal kırıklıgı hıç kullanamadın koy bi kenara dursun yada degiştirme derdi neyse bir buluşma gerceklesirse o zaman deneyip alabilirim aan herkese hayırlı olsun iyi gunlerde giysinler

vlla bna xxl dar geldi boyu ii ama ;)

bende alacaktım ama bu beden isi beni iki arada bıraktı l isterim kucuk olur xl isterim buyuk olur ben birseyi denemeden almayı pek sevmem olmadıgı zaman hayal kırıklıgı hıç kullanamadın koy bi kenara dursun yada degiştirme derdi neyse bir buluşma gerceklesirse o zaman deneyip alabilirim aan herkese hayırlı olsun iyi gunlerde giysinler
abi sen bana boy kilo söle ben olup olmicanı söyliyim sana hemen:)

bu arada bi ara opel team'e uğrarsan hem denersin hemde olursa alırsın

Yeliz Hanım Bi Fikrim oLucak. beLki saçma gelicek beLki bana kızıcaksınız.

T-Shirt parası 20 YTL. BanKa Havale Parası Öğrendiğime göre (yalan olmasın) 22 YTL. Kargo Parasıda EkLenince 50 YTL yi buLuyor. AsLında onu alış verişsitelerine koysanız nasıL oLur? meseLa bu t-shirt leri koyun ordan da Kredi Kartı numarasından satın alabilsek. NasıL oLur? (O Tür Alış Verişte Site O Parayı Size HavaLe Ediyomu etmiyomu o konuda fikrim yok sadece aklıma geleni paylaşmak istedim.. SaygıLarımLa)

Diğer Üyelerin Fikirlerinide bekliyorum.

Son düzenleme:
kredi kartınızı kullanabilmeniz için bizim bu işi ticari amaçlı yapıyor olmamız ve pos cihazımın olması gerekiyor. Ama biz şirket kurup ürünü satamayacağımıza göre pos makinası ve kredi kartı olmaz. Ayrıca o sitelerden ldığınız ürünler içinde kargo ücreti yine ödenecektir. tek fark 2 liralık havale ücreti oluyor yani burda

Teşşkür Ederim GerekLi açıkLama oLdu. Ancak dediğim gibi akLıma geLeni söyLedim :) FaydaLı oLmadı ama yinede bi öneriydi. Sizde HakLısınız Tabi. Tekrar TeşekkürLer. :)

Geri