Ne bobini yaw LPG pisliği ustanın dandikliği başka bir şey değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanlız şu lpg yi taktırdığımdan beridir allah nazarlardan korusun hiç problem yok canavar gibide bu arıza lambasını ne yapacaz böyle sürekli yanık kalıyor bin bakımında halledicem dedi ustam gittim son ayarlarımı yaptılar arıza lambasını sildi usta tamamdır dedi bi problem yok artık 15 binden 15 bine gelirsin dedi de 10 km anca gittim yne yandı bu lamba ne olacak acaba birde bu lamba yanık kalsa ne olur bi zararı yokdur herhalde arıza lambalarının yandığını hç görmedim de bi garip oldum sürekli arıza lambası yanık geziyorum hattta şöyle bir durum kontağı çeviriyorum hemen yanıyor taki aracı stop edene kadar
abi alemsin yav allah iyiliğini versinUstaya dese idin hadi buyur söndür diye şimdi usta söndürmek için üfler ise yadırgama bazı ustalar bazı lambaların üfleme ile söneceği batıl inancı içindeler
abi alemsin yav allah iyiliğini versin
o değilde şakası bir tarafa üflese söndürürmü
abi nasıl sönecek bu lamba
yani abi söndürebilen ustalar var öylemi yanlış anlama lpg işini ilk defa girdim bilemiyorum şimdi anlamıyorum bu işlerdenHa işte o lambayı söndürecek adam bulmak mesele dedim ya bizim bazı ustalar üflüyor sadece ama bu üfleme sadece serinlik verir ama bizim bu lamba sönmez ağa
Senin aracın ışını söndürecek bulunur mu? bilemiyorum ama benim aracın ışığı maşallah fener misali 5 yıllık LPG hayatı boyunca yandı yanmaya devam ediyor hatta abarttı benzin de bile kullanırken yanıyor
yansın o zaman ben en fazla 2 kere giderim 2 dakikalık mesafede bana sanayi de en fazla iki defa giderim dediğim gibi dahada gitmem yanarsa da yansın araba işi psikolojik bir durum stresli çok takarsam içinden çıkamam yok oradan ses geliyor buradan ses geliyor ohooooAbdullah artık bilemiyorum ama sen bu ışık sönsün diye çok gelir gidersin bunu biliyorum... çünkü bende o yollardan çokkkk geçtim