Esfan kardeş dilerim benim opelime musallat olan senin eline düşer:good:
Bize bulaşan insan iflah olamaz zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öncelikle çok geçmiş olsun.benimde ufak tefek şeyler başıma geldi tek dileğim arkadaşın yaptığı gibi yapanı yakalayıp bunu fazlasıyla ödetmek ama ben karakola kadar bekleyemem heraldeGeçmiş olsun.Daha önce benim eski arabanında aynasını kırmaya kalkan bi şahsiyeti yakalayıp kolunu iki yerden kırmış ve aracıma verdiği tüm hasarı fazlasıyla ödetmiştim.Umarım sende bunu yapanı denk getirirsin.Karakola götür diyenler olabilir.Karakolda sizi anlaştırmaya çalışıyorlar.Ben bu herifin kolunuda karakolda kırdım zaten.Tavsite ederim.(Bana acımayana bende acımam) :good: :good: :good:
Geçmiş olsun birader.Çorum'u bilirim.2003'de ordaydım.Sessiz kendi halinde bir yer ama en büyük caddesinde dahi araç trafiği yoğun.Yol çok dar ve park eden araçlar zaten dar olan yolu daha da daraltıyor.Ambulanslar çoğu kez trafikten ötürü gidecekleri yere geç kalıyorlar.
Suç oranının çok yüksek olduğu bir yer değil çorum ama gençleri biraz heyecanlı.Bildiğim kadarı ile binevler tarafı merkeze yakın mahallelere göre daha sessiz.Sizin başınıza gelen olaya çok şaşırdım.Çorum da böyle birşey olmasına çok şaşırdım.Tekrar geçmiş olsun.
onu yapan insancıklar yemleri ve arpaları fazla geldiği için tepinme ihtiyacı hissetmiş ve çiftesi aracına denk gelmiş arkadaşım.geçmiş olsun ama sen onların e....liklerine bağışla