Suçlar artmıyor bence .............
uzun lafın kısası, idam cezası bugün gaza gelir kabul edersin yarın çok başka bir sebeple başına gelir sende çekersin.
silivri ceza evi büyük dahada büyütüyorlar atsınlar içeriye çeksin cezasını. ha diyeceksin bu adamlar içeride ekmek elden su gölden yaşıyorlar biz bakıyoruz diyorsun, doğudaki çoğu ile zaten batı bakıyor çokta dertli bir durum değil.
devlet emekliye senede 50tl zam yapacak ama hastane ücreti 12,5 yapacak hay maşallah
hep arkamızda sağolsunlar
Yıl olmuş 2015, bizler müslüman bir ülke olarak halen suç ve suçluyu tartışıyorsak bu ayıp zaten bize yeter de artar bile. Evet medya tespit ettiği haberleri sakız gibi sündürüp duruyor, peki basına yansımayanlar ne oluyor? Her suç basına yansıyor mu? Çok değil bir saat kadar evvel sokaktan yükselen çığlıklar üzerine pencereye koştum, bir adam bir genç kızla kavga ediyordu, genç kız çığlık üzerine çığlık atarken adam son derece rahattı. Komşum telefona sarılıp polisi aradı, polisin arandığını fark eden adam genç kızı bırakıp gitti, ekip arabası da olaydan yarım saat kadar sonra gelebildi. Bu en basit bir tespit.
Memlekette adam gibi adalet olsaydı, iktidardakiler sık sık adalete müdahale etmeselerdi bu tür olaylar yaşanır mıydı? Allah korusun ailenden birine biri zarar verse ne yapardın? Olmayan adalete güvenip her şeyi kabullenir miydin yoksa kendince intikam almanın yollarını mı arardın?
Hapiste yatanlar tüketmemeli aksine üretimde yer almalıdır, üretimde yer alsınlar ki bir meşgaleleri olsun, boş duran adam domuzluk düşünür.
Bir çalışanın birkaç boşta gezeni finanse etmesi ülkeyi yöneten siyasilerin en büyük ayıbıdır, biraz daha fazla oy almak için yapılan her tür yardıma son derece karşıyım, benim rızam olmadan benden aldıklarını başkalarına dağıtan siyasilere hakkımı helal etmiyorum, hiçbir zaman da etmeyeceğim.