Opelin Watt süspansiyon hırsızlığı!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sallierim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Opelin Watt süspansiyon hırsızlığı!!

melihksn link' Alıntı:
mesai bitimi acil inip bakıcam :D

inşallah vardır,aracım 2013 mayıs trafiye çıkışlı,edition çok şükür benim wattslarım var general_Dancing

Eylülde aldım bende vıtes altı şedım yokdu buda olmasaydı astra yazısını sokup tofas yapıstıracaktım :) neyse yılın son sanslılarındanım demekki :)

melihksn link' Alıntı:
Eylülde aldım bende vıtes altı şedım yokdu buda olmasaydı astra yazısını sokup tofas yapıstıracaktım :) neyse yılın son sanslılarındanım demekki :)

Vites altı led en kolay uygulama. Eğer ki sönük biçimde bir kırmızı ışık var ise vites altında,bilin ki tesisat ve ledler hazır duruyor orada.
Ben Yoldaş'ımın vites altı ledlerini sıfır maliyetle kullanıyorum şu anda.

melihksn link' Alıntı:

hadi gözünüz aydın m34444

lan opel ne alemsin milleti yerlerde süründürüp parça arattırıyon ya helal olsun

zeybek35 link' Alıntı:
Vites altı led en kolay uygulama. Eğer ki sönük biçimde bir kırmızı ışık var ise vites altında,bilin ki tesisat ve ledler hazır duruyor orada.
Ben Yoldaş'ımın vites altı ledlerini sıfır maliyetle kullanıyorum şu anda.
malesef ne led var ne tesisat opalda
Ustayla söktük bulamadık ledi onlar yapmıyormus ankarada yapan bir yer varmı bildiğiniz ?

melihksn link' Alıntı:
malesef ne led var ne tesisat opalda
Ustayla söktük bulamadık ledi onlar yapmıyormus ankarada yapan bir yer varmı bildiğiniz ?

Tesisat yoksa iş biraz zor gibi..Uygun led v.s.  :-\ Ya da tesisat olmadan yapan arkadaş varsa onlar da yardımcı olabilir.
Balgat tarafında bir yer var, Türk ocağı caddesinden girip 3. sola dönüyorduk sanırım.
Uğur Nasip elektronik diye bir yer. İnternette telefonları da vardı. Bir arayıp konuşun isterseniz.

Gerçi soket içeride hazırdır ve uygun led v.s. bulunursa halledilebilir belki. Emin olamadım gerçekten. ::)

Geri